2777
2789
عنوان

زخم سیگار روی دستم

1529 بازدید | 82 پست

روی دستم یه زخم دارم جای سوختگی سیگاره (لطفا نپرسید چطوری گرفتمش نمیتونم توضیح بدم). 

فقط بگید تبدیل به اسکار میشه؟ الان چیکارش کنم؟ روش پماد زدم سوزشش کمتر شده ولی میترسم عفونت کنه دورش قرمزه وسطش حالت زخم خشک داره. روش چسب زخم بزنم؟ لطفا کمک کنید ممنون میشم❤️.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسب نزن یه پماد سوختگی بخر بزن روش رو گاز استریل بذار و باند ببند.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خودت سوزوندی نه ؟  اشکال نداره ..... پماد آلفا سوختگی از داروخونه بگیر معجزه میکنه

نه عزیزم خودم نبودم متاسفانه.

چشم ممنون.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

منم یه بار سیگارو رو دستم خاموش کردم ، چیزی بهش نزن و باهاش ور نرو خودش خوب میشه جاشم از بین میره! 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

یادش بخیر.. بچه که بودم دایی جوونم منو بغلش گرفت دستش سیگار بود چسبید به دستم.. خودشم متوجه نشد.. با اینکه بچه بودم صدام در نیومد که ناراحت نشه.. همون سال داییم فوت شد🥺یادگاریش هنو رو دستمه ولی خیلی کمرنگ.. 

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌
دردش خیلی بود؟ اگر زبونو بسوزنم دردش خیلیه و معلوم‌ میشه؟

برا منی که میلگرد بازومو جر داده و دوازده بخیه لحاف دوز رو بازوم زدن دردی نداشت!

ولی تورو خدا زبونو نسوزونیا ، مخصوصاً اگه زبون بچه‌س

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
دردش خیلی بود؟ اگر زبونو بسوزنم دردش خیلیه و معلوم‌ میشه؟

دردش وحشتناکه نکن مگه مریضی چرا میخوای خودتو بسوزونی