2777
2789
عنوان

حق با کدومه، صاحب خونه یا همسایه

253 بازدید | 28 پست

طبقه بالامون ی خونه هست ک قبلا دست مستاجر بود، اما مث اینکه خرابش کرده طرف و فرار کرده

دیگه صاحب خونه اجارش نداده، و پسر خونواده گاهی با دوستاش میاد

مجتمع ما دو واحدی هس

روبروش ی خانواده میشینه

امشب دختر خونواده اومده بود، با همسایه دعواشون شده بود، میگف من ک خاستم برم تو خونمون خانوم همسایه گفته معلوم نیس این خونه مال کیه، هر روز یکی میاد، اجارش میدن روزانه و ازین حرفا

اینم  باهاش دعوا گرفته بود ک خونه خودمونه ب خودمون ربط داره کی رفت و آمد میکنه

درصورتی ک مزاحمتی هم واسه کسی ایجاد نکردن

ب نظرتون حق با کیه

من میگم طرف خونه خودشه ب کسی چ ربطی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خونه خودشه اما نمیتونه به هر کسی هم احاره بده‌ . قرار نیست بخاطر پول اون آرامش و امنیت همسایه ها سلب بشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خونه خودشه ولی توی اون ساختمان ادمعای دیکه هم زندگی میکنن خیلی مهمه چه کسانی اونجا رفت و امد میکنن. 

هرچی داریم بدبختی توی جامعه میکشیم از همین جمله ی به کسی چه به من چه هست. 

هر چیزی که اجتماعی رو تحت تاثیر قرار میده به همه اعضای اون جامعه مربوطه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ولی حق با اهالی ساختمون هست

آدم ها توی محیط شهری دارن با قوانین اجتماعی زندگی میکنند

نمیشه که مثلا یه نفر خونه اش رو تبدیل به محل ترک اعتیاد کنه و بگه خونه خودمه دوست دارم معتادها رفت و آمد کنند 

ثابت یشه روزانه اجاره میدن  حق با همسایه اس

ن بابا

این خونه قبلا دوبار اجاره دادن

ی بار ی پیر زن پیر مرد، چند سال ساکن بودن

بعد ک اونا بلند شدن ی جوون اومد، ک خونشونو داغون کرده بود، درارو شکوفنده بود و کلی ضرر زده بود ب خونه و فرار کرده بود، واسه همون دیگه اجاره ندادن گفتن ب دردسرش نمیارزه

آپارتمان مسکونی مگه هتله که روزانه اجاره بده حق با همسایه هاست

بابا زنه زر میزنه، اجاره روزانه کجا بود

دعوا دختره هم سر همین حرفش شروع شد

وگرنه دختره رفته بود خونه، زنه گفته بود خونرو روزانه اجاره میدین ک انقد آدم مختلف ینی میاد

ک دعواشون شروع شد و دختره اومد تو راهرو دعوا