2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اروپا  هم  این چیزا هست   در مقالات  نیوزلند  هم  چاپ شده تجاوز ب ...

خب که چی ؟ الان تو کل دنیا به همه تجاوز شده ؟ دنیا هم خوبی داره هم بدی هم زندگی هست هم مرگ از هیچکدوم هم نمیشه فرار کرد ولی بهتر نیست ادم به جای فکر کردن به چیزای منفی به چیزای مثبت فکر کنه ؟

ببخشید ولی اسگلی خودتو گول میزنی:/آره به اکثریت تجاوز شده،هروز قتل اتفاق میفته کلی پرونده جنایی هست، ...

نه اصلا هم اینجوری نیست من خیلی ها رو میبینم خوب زندگی میکنن درضمن شما با این افکارت فقط خودتون رو افسرده تر میکنید 

نه اصلا هم اینجوری نیست من خیلی ها رو میبینم خوب زندگی میکنن درضمن شما با این افکارت فقط خودتون رو ا ...

همینطوره،اینهمه پرونده جنایی،اینهمه آمار جرم😐من افسرده نیستم تو یه بدبخت قضاوت گری که انگار مجبورت کردن حتما نظر بدی،خوب رد شو برو حتما باید یه چی بگی؟چقدر گیری😐😂چیزی میزنی خوشی؟اه رومخ

مطمئنم خودتم آگاهی و کلی بدبختی داری ولی از رو فاز حرف میزنی