2777
2789
عنوان

اجازه میدین شوهرتون دوباردرماه با دوستاش بیرون بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا‌ میرفت و مشکلی هم نداشتم

هر سه شنبه با دوستاشون میرفتن استخر یا فوتبال بعدم شام یا خونه یکیشون، اخر شب برمیگشتن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دوبار در ماه که اوکیه  البته باید ببینی دوستاش کیا هستن

یه مشت پسرهمسن خودش ک اهل سیگارو مشروبن

شوهرم سیگاریه ولی من مخالف سررررسخت مشروبم و میدونم بره میخورههههههه😔😤😤😤و اگه بفهمم دیووونه میشم

مردا بچه که نیستن ما بخایم اجازه بدیم

فقط در ۲ صورت میتونی مخالفت کنی

1_اگه شما اجازه نداری با دوستات باشی، فقط ایشون میخاد همچنان با دوستای مجردیش وقت بگذرونه

2_اگه دوستای ناباب داره 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

همسر من کلا اهل رفت و امد نیس، ولی گاهی با یه دوستش و دادش دوستش میرن ویلا، پسرمو هم میبره، اونام با پسراشون میان. درحد استخر و جوجه س کاراشون😅

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اهل دود و مشروبن

شئت، خودم زنگ میزنم پلیس بیاد جمعشون کنه،😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
یعنی ما هم نیاز به اجازه گرفتن داریم؟    

مگه‌شما چه فرقی داری؟ چون آقایی؟ مسئله اجازه نیست، خانم هم نیاز به اجازه نداره

مهم اینه ک تو زندگی مشترک باهم تصمیم گیری بشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫