2777
2789
عنوان

نهایی، دهم تجربی...

726 بازدید | 23 پست

از الان شروع کردن خیلی دیره؟ هیچ امیدی نیست نمراتم بالا بشه؟ 

... 💔

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

سوال منم هست اگر کسی جواب داد لطف کنید منو لایک کنید بیام بخونم

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحانات کیه؟در چه حد خوندی؟سطح درسیت چیه؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

ببخشید میشه منم بگم بهتون بگید بهم امیدی هست یانه؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

ببخشید میشه منم بگم بهتون بگید بهم امیدی هست یانه؟

اره قشنگم بگو

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اره قشنگم بگو

من رشتم انسانیه ۳۱ اردیبهشت امتحانا شروع میشه و سطحم متوسط هست ...

سی و یک خرداد

صفر حساب کن

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

ببخشید سی و یکم این ماه، اردیبهشت

من رشتم انسانیه ۳۱ اردیبهشت امتحانا شروع میشه و سطحم متوسط هست ...

درس عقب مونده داری که نخونده باشی؟

کلاس دهمی؟

اول آرامشتو حفظ کن 

دوم برنامه ریزی شرط موفقیته 

خب زمان خوبیه برای مطالعه 

ببین تو‌ این دو هفته تا حد امکان تلاشتو کن که فقط هدفت درس باشه 

تفریح و استراحت هم داشته باش ولی هدف اصلی درس باشه 

بیا و ببین در روز‌ چقدر میتونی‌ درس بخونی

مثلا‌ اگه ۸ ساعت میتونی

الویت بندی داشته باش اول اونایی که نخوندی بینش یه درس راحت که هم‌ خیالتو راحت کنه که خوندی هم سبک باشه که انرژیت بیاد

۴ ساعت بذار برای درس که نخوندی 

۱/۵ بذار برای یه درس دوست داشتنی و سبک 

۲/۵‌ برای یه درس سنگین یا پر حجم

درس عقب مونده داری که نخونده باشی؟ کلاس دهمی؟ اول آرامشتو حفظ کن  دوم برنامه ریزی شرط موفقیت ...

درس نخونده فقط تاریخه که خیلی سنگینه نمیدونم چیکارش کنم 

و بله دهمم🥺🥺

سی و یک خرداد صفر حساب کن

یه توصیه و پیشنهاد نوشتم بخون 

ولی خب مشاوره و برنامه ریزی کار یه آدم حرفه ایه و شما براتون الان مهمه و نه تنها من بلکه بقیه کاربرا نمیتونن بهتون کمک اساسی کنن همه چیز در حد توصیه ست شما باید از فرد حرفه ای کمک بخواین از جمله سایت قلم چی 

پیج های کنکوری 

برای تجربی رایان کنکور پیج خوبیه جواب میده بهت ازشون کمک بگیر

درس نخونده فقط تاریخه که خیلی سنگینه نمیدونم چیکارش کنم   و بله دهمم🥺🥺

آهان خب چیزی نیست که ازش بر نیای 

از همین الان بستگی به تلاش و وقت خودت داره بازه ی زمانی رو اختصاص بده تاریخ 

ولی حتما یه بازه ی زمانی بذار برای درس های دیگه برای مرور و رفع اشکال

آهان خب چیزی نیست که ازش بر نیای  از همین الان بستگی به تلاش و وقت خودت داره بازه ی زمانی رو ا ...

فقط اینم بگم تو فرجه ی امتحانات نباید وقتتو بذاری صرف یادگیری مثلا نخوندی یه درسی رو توی طول سال حالا یادت افتاده فردا امتحانه امروز میرم فیلم آموزی میبینم تا یاد بگیرم نه 

فقط برای صرف مطالعه و رفع اشکال بذاری