2777
2789

رب ماکارونی باید اندازه باشع ک قشنگ قرمز بشه و یکمم سویا بیشتر باشه بعد شوهرم میخوره میخام خوب و خوشمزه بشه و ته دیگ سیب خوشمزه ایی ام باشع چجوری درست کنم ؟

میشه مرحله ب مرحلشو بگین بهم 🥹

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پیاز سرخ کن دو حب سیر بزن ریز بعدم سویارو خیس کن ابشو محکم بگیر بریز تفت بده  اگه سیب زمینی ام میریزی یکم نگینی خورد کن سرخ کن اضافی کن بعلاوه ادویه و نمک و رب میتونی قارچم بزنی

واسه ته دیگ ماکارونی روغن بریز کنجد و یکم زردچوبه بعدم سیب زمینارو بچین لایه لایه موادو ماکارونیو بزیز بره واسه دم بعد ۲۰ دقه امادس  با سالاد شیرازی😅

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

رب برای بسته پونصد گرمی چهار قاشق سر پر

ادویه اویشن و پودر سیر. اگه ادویه مخصوص ماکارونی بخری که محشره

پیاز داغ زیاد فقط زیاد سرخش نکنی که شیرین میشه

ماکارونیتو با مواد تو قابلمه دیگه جدا مخلوط کن بعد دم کن

ن فق ته دیگشو بگو چجوری بزارم ک قشنگ طلایی و یک دست بشع

روغنتو بزار کامل داغ شه 

از قبل هم سیب زمینی رو آماده کن کامل خشک‌کن با دستمال بعد یکم نمک و ادویه بزن بچین ته قابلمه ماکارونی هم فشرده کن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg