2777
2789

من ۲۱سالمه و توی اسکایپ با یه مرد ۳۳ساله که از کرد های ترکیه هست آشنا شدم و به من ابراز علاقه کرد من خودم عاشق ترکیه هستم و ایشون اونجا معلمه . ولی متاسفانه تاسی ازثی داره داییش تاس بوده. شما بودین به آشنایی ادامه میدادین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلااااااااااااااااااااا. گول خارج ازکشوربودنشو نخوریا  من شوهرم ۳۷سالشه من۲۸ سرشم کجله انقدربداخلاقه خیلی پشیمونم عیب خودشو نمیبینه منن سرچهره واینااذیت میکنه زندگی باهاش عین جهنمه

اصلااااااااااااااااااااا. گول خارج ازکشوربودنشو نخوریا  من شوهرم ۳۷سالشه من۲۸ سرشم کجله انقدربد ...

جدی ؟ از اول این جوری بود یا الان این جوری شده؟ چند ساله ازدواج کردی

الکل مصرف نمی کنه ولی میگه بعضی اوقات سیگار میکشه.کلا ۶تا خواهر برادرند و همگی مجرد 

بیخیال توروخدا منم شوهرم۵خواهرو۳برادر داره یکی ازیکی بدذات تر همشششششش دخاااالت همشششش اوقات تلخی  همششششش توخونه مون پلاس ان کلفت میخوان

بیخیال توروخدا منم شوهرم۵خواهرو۳برادر داره یکی ازیکی بدذات تر همشششششش دخاااالت همشششش اوقات تلخی&nb ...

این یه دونه خواهر داره فقط و خودش و ۴تا برادرش تو شهر زندگی می کنند و خواهرش و مادرش و باباش تو روستا زندگی می کنند

جدی ؟ از اول این جوری بود یا الان این جوری شده؟ چند ساله ازدواج کردی

۴ساله ، از روزی ک دیدمش همینشکلی بود سالهاست کچله.خیلی پشیمونم همش میگم بایدکسیرو انتخاب میکردم که دورازخواهربرادراش باشه خونه جدا بدون دخالت،بُرِش داشته باشه حرفاش وکاراش  نه بازیچه دست خولهربرادراش عین خرسوارشوهرمن ان  خیلی اذیتم میکنن هرکاراونامیگن این بدون فکرکردن همونکاروانجام میده میگن زنتوکتک بزن میزنه میگن اذیتش کن نزارآرایش کنه نرونبرخونه ی مادرش نمیبره ،میگن بری خونه مادرزن سوارت میشن  .میگن تاوقتی ماهستیم نمیزاریم برادرمون خونه‌شو ببره جایه دیگه.خیلی بده زندگی باهاش  اصلا اهل تغییرنیست حرف حرف خودشه هیچ زبونی حالیش نیس   الانکه اسمم رفته شناسنامه هرظلمی دلشون بخوادمیکنن بهم میگن خرمون ازپل گذشته دیگه وخیلی چیزای دیگه....

۴ساله ، از روزی ک دیدمش همینشکلی بود سالهاست کچله.خیلی پشیمونم همش میگم بایدکسیرو انتخاب میکردم که د ...

ناراحت شدم برات عزیزم   من فعلا شناخت چندانی از این شخص ندارم حالا ببینم خدا چی می خواد