2777
2789

رو آوردم به سالم خوری،برای همین امشب امتحان کردم ببینم چجوریه! محشر شد! خودم باورم نمیشه!

از حذف روغن نباتیو چاشنی های شرکتی اصلا نترسید،من چند روزه دارم این کارو میکنم،بعضی غذاهام واقعا نسبت به قبل خیلی خوشمزه تر شدن!

چند وقت پیشم خونه خالم لوبیا پلو خوردم،بجای رب،خوده گوجه رو رنده کرده بودن ریخته بودن توی غذا،اونم خیلی خوشمزه شد بود!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

ما ربمون دستیع و راضی هستم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ربمون دستیع و راضی هستم

من رب خونگی رو دوس ندارم،وگرنه خیلی وقت پیش رب شرکتی رو میذاشتم کنار

فقط یبار یکی از همسایه هامون رب گوجه درست کرده بود،با رب بیرون مو نمیزد! عالی بود ربش! بعد از اون دیگه ندیدم کسی اونجوری رب خونگی درست کنه!

خب چرا رب گوجه درست نمیکنی خودت😐همیشه گوجه قرمز که نیست

از رب گوجه خونگی اصلا خوشم نمیاد! هم رنگ غذارو خراب میکنه هم طعمشو! فقط یکیو دیدم که رب خونگیش خیلی خوب بود،برای بقیه اصلا خوب نمیشه

من رب خونگی رو دوس ندارم،وگرنه خیلی وقت پیش رب شرکتی رو میذاشتم کنار فقط یبار یکی از همسایه هامون ر ...

ما رو اتیش درس میکنیم خیلی دوس داریم خالی خالی هم میشع خورد😁

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ما رو اتیش درس میکنیم خیلی دوس داریم خالی خالی هم میشع خورد😁

آره واقعا داغش خوشمزست😋! نمیدونم چرا وقتی میمونه بد میشه!

حالا بعدا یبار خودم درست میکنم،شاید به دست من اومدو خوب شد

آره واقعا داغش خوشمزست😋! نمیدونم چرا وقتی میمونه بد میشه! حالا بعدا یبار خودم درست میکنم،شاید به د ...

ن منظور از داغیش نیس با هیزم درس میشع 

میریزیم ت شیشه درشون محکم میندیم طعم خیلی خوبع🥺

اره خوبع بنظرم 

ن منظور از داغیش نیس با هیزم درس میشع  میریزیم ت شیشه درشون محکم میندیم طعم خیلی خوبع🥺 اره خ ...

با هیزم که همه چی عالی میشه! کجا درست میکنید که میتونید از هیزم استفاده کنید؟

من اگر روستا بودم یا حیاط داشتم اکثر غذاهامو روی هیزم درست میکردم😋

با هیزم که همه چی عالی میشه! کجا درست میکنید که میتونید از هیزم استفاده کنید؟ من اگر روستا بودم یا ...

ت شهرستان درس میکنیم 

خودمون ت شهریم هیزم نداریم😂

ارع خیلی خوبه لنتی

ت شهرستان درس میکنیم  خودمون ت شهریم هیزم نداریم😂 ارع خیلی خوبه لنتی

آرزومه یه خونه توی روستا داشته باشم😍

آرزومه یه خونه توی روستا داشته باشم😍

ارع خوبع برا تفریح تابستوناش بری