2777
2789

سلاممم کسی مثل من هست؟ هرچی فیلم سریال میبینم بعدش خیالبافی میکنم که تو فیلم هستم و مثلا اون پسره ضعیف و افسرده یا مخصووووصا زخمی رو یا دارم مداوا میکنم یا بغلش میکنم دلدازی میدمو اینا

یا مثلا با کراشم هم خیالبافی میکنم که مثلا تیر خورده  یا سکته کرده من دارم نجاتش میدم🤣🤣🤣

الان دیشب رفتم فیلم بی بدن رو سینما دیدم از دیشب تاحالا دارم خیالبافی میکنم خواهر اون پسره( شخصیت ارمان در واقعیت که دوست دخترش رو کشته بود) هستم و میرم زندان میبینمش خیلی دوسم داره و گریه میکنم و اینا

درحالی که اصلا سر پرونده ارمان و غزاله من صد در صد موافق اعدام بودم

ولیی اگه در واقعیت با گریه دیگران مواجه بشم عین مجسمه هستم سریع خودمو میزنم به اون راه تا طرف خوشو جمع کنه و گریش بند بیاد یا کلا اتاقو به یه بهونه ترک میکنم

شما فکر میکنین دلیلش چیه؟ خودتون هم اینطوری هستین؟ در موردش مطالعه کردین یا مشاوری کسی چیزی اگه دربارش گفته لطفا نظرتونو بگید💕

میدونم الان یه سری میان میگن سطح دغدغه رو نگا یا این چرتو پرتا چیه😂

Just do it

منم دارم به بچه های کار همش غذا میدم 🚶🏼‍♀️

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

دوست داری به دیگران کمک کنی ولی مهارتشو نداری برا همین درموردش خیال‌پردازی می‌کنی

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطور فکر میکنم که شاید از بچگی این حسو به من دادن که بی فایده هستم و کاری از دستم برنمیاد حالا با رویاپردازی کمک به دیگران این حسمو ارضا میکنم که منم مفیدم برای بقیه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

احتمالا طرحواره ایثار داری، ب ی طرحواره درمانگر مراجعه کن، فقط هرچی هست، چیز خوبی نیس، جدی بگیرش

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊