2777
2789

من امدم اينجا واس فردا كاري داريم با همسرم

يهو داشتم نماز ميخوندم صداي داد زدن همسرم امد😤😤

متوجه شدم گوشي خواهرش رو ديده كه تو تل با چند تا پسر چت ميكنه😐

مادرشوهرمم بمن تيكه انداخت 

گفت خودشون از صبح تا شب گوشي دستشونه ما كاريشون نداريم🤕

من اصن دستم نميگيرم والا پيش اينا 

همسرمم گفت تو برو تو اناق😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتم قرار بود داداسمو سحری زنگ بزنم بیدارش کنم ولی انقد غرق نی نی سایتم یادم رفت دیر زنگ زدم بهش

ني ني سايت و هزاران دردسر  

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
منم تا ۴ یا ۵ خابم  وای بعد ماه رمضون ناهار چکار کنم  باید روز عید کلا نخابم که فرداش پا ...

وای منکه خیلی اذیت شدم هرروز ازمعده دردمیمیرم زنده میشم.منم هشت صبح میخوابم تاسه عصر

وای منکه خیلی اذیت شدم هرروز ازمعده دردمیمیرم زنده میشم.منم هشت صبح میخوابم تاسه عصر

مال من کاش دوماه بود😂😂😂اره خیلی ها معده درد شدن تو ماه رمضون

چقد خاب میچسبه تا لنگ ظهر😂😂

من مامان شدم🥲
من امدم اينجا واس فردا كاري داريم با همسرم يهو داشتم نماز ميخوندم صداي داد زدن همسرم امد😤😤 متوجه ...

خب بعدش چی شد

فقط سلامتی همه رو میخام از خدا،مخصوصا پسرم وهمسری+خودم
😂😂😂

عاشق مادرشوهرت شدم خیلی باحاله شوهرتم غیرتی شده نصف شبی از فردا میگن تو پرش کردی

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)