2777
2789
عنوان

شوهرم از چشمم افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 6374 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا اصلا دوستش نداری جدا شو. پدر مادرت که دورت ننداختن. می ری می گی پشیمون شدم از اردواجم

بدخره يك سال باهاش بودم وابستگي و عادت هست

واي حس خاصي بهش ندارم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
بهم ميگه تو پول دوستي حتي عشق رو تو پول ميبيني

نميشه يه نفر مثلأ پدرت يا برادر بزرگت يه كم دمشو قيچي كنه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
بدخره يك سال باهاش بودم وابستگي و عادت هست واي حس خاصي بهش ندارم

حتما یه چیزی داشته که از انتخاب اش کردی

یه کم بیخیال باش و صبور

از مادرشم فاصله میگیرید اوضاع مالیشم اوکی میشه به خواسته هات میرسی فقط صبور باش و برنامه بلند مدت داشته باش و برنامه خودت و پیش ببر

و خودت و مشغول درس یا کار کن که نتونن بهت بگن بچه دار شو

فقط برو پیش یه مشاور خوب...زندگیتو راحت ازدست نده...درسته خیلی سختی میکشی...منم عین توام ولی باید به دونفر موقع ورود و خروج جواب بدم مادرشوهروپدرشوهرم...ولی به خاطر زندگیم تحمل میکنم...حتما برو پیش یه مشاور خوب

شرایط منم یه جورایی خیلی شبیهت هست. من هرچی حقوق میگیرم شوهرم انقدر خرج درست میکنه تا تمام حقوق من و از دستم در نیاره راحت نمیشینه. منم خسته ام. تا حالا انقدر بدبخت نبودم. ولی از الان یکی از حسابام و گذاشتم کنار میخام ماهی 100 تومن بریزم توی کارتم. برای روز مبادا. خودم رو هم بیمه زنان بیمه ایران کردم. برای پیری یه چیزی داشته باشم. ولی خوب مجبورم  باهاش زندگی کنم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

من تجربه  زیادی تو زندگی مشترک ندارم و تازه کارم ولی اینقدر تو این نی نی سایت خوندم مردهایی که بعد از بچه دارشدن سرد شدن و از زنشون فاصله گرفتن ، به نظر منم بچه دار نشو.اگه همسرت پیله کرد بگو بچه دار شدن آمادگی میخواد و مقدمات میخواد اول بیا مقدماتشو فراهم کنیم. بعد اگه گفت مثلا چیکار کنیم بگو من دلم میخواد بچم تو یه خونه باآرامش و بامحبت بزرگ بشه اول اینارو فراهم کن. یا بگو بچه باید از نظر مالی تاحدودی تو رفاه باشه . کلا به بهانه بچه حرفای دل خودتم بزن

نميشه يه نفر مثلأ پدرت يا برادر بزرگت يه كم دمشو قيچي كنه 

خانوادم الان ديگه دوسش دارن.واسه اونا خسيس نيست.احترامم ميذاره!

بگم خسيسه باورشون نميشه!

راجبه مادرشم حق ميدن.ميگن يه پسرش رو از دست داده حالا مواظب اين يكيه سفت و سخت.

من تجربه  زیادی تو زندگی مشترک ندارم و تازه کارم ولی اینقدر تو این نی نی سایت خوندم مردهایی که ...

من كه كلا زير بار حرفاش نرفتم تا حالا 

الان خودشم از بچه دار شدن ميترسه.چون ديده خرج منو نميتونه بده   

من كه سني ندارم.٢٣سالمه.سن اون ٣٢ ولي حداقل تا وقتي خونه رو عوض نكردم بچه دار نخواهم شد