2777
2789

شوهر من سرکار نمیره بزور فرستادمش برا رانندگی رفت  ی ماه باز اومد نشست تو خونه

الان یچی میشه یا بحث میکنم برو سرکار میگ من از تو میترسم ک نمیرم سرکار (منظورشم از این حرف این ک بهت اعتماد ندارم)

درصورتی ک این حرف میزنه ک سرکار نره و بهونه است همش برای اینکه کار نکنه

من واقعا نمیدونم چ کنم شما بودید چیکار میکردید؟

۴سال ازدواج کردم بچم ندارم 

هربارم ی ماه رفته کار اومد نشسته خونه اصلا اهل کار نیست

جدیدا میبینم بهونش گذاشته رو من ک میترسم تورو تنها بزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی مسولیتی و ک گشادی زیادش باعث شده که بهونه تراشی کنه 

بگو ان آقا اعتماد نداشتی زیادی خوردی اومدی منو بدبخت کردی 

برو دادگاه همینو بگو  برای طلاق حق رو بهت میدم چون باید مسکن و خوراک و پوشاکت تامین باشه عزیزم 

فقط عقلی کن و هیچ وقت بچه دار نشو عزیزم 😔😔😔

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

چه غلطا!!!!!!!!! کار نمیکنه تهمتم میزنه ؟ بد دلم هست؟!!! گشاده اعظم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
 ترسم از اینه جلو یکی این حرفو بزنه

اصلا نقطه ضعف دستش ندی که واویلاست 

در ضمن پیش کسی گفت بگو مرد بودن و کار کردن جنم میخواد که تو نداری بهونه میاری دوربین نصب کن خونه و با خیال راحت برو سرکار 

ضایعم میشه دیگه گشادی خودشو نمیندازه گردن تو ☹️

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤