2777
2789
عنوان

دعایی برای مرگ هست؟!

377 بازدید | 29 پست

خیلی دلم میخواد بمیرم ولی میدونم خودکشی گناهه.... 

دعایی راهی هست خپا خودش ببرتم اون بالا؟ پیش خودش؟ دیگه نمیکشم این دنیارو

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

آرزوی مرگ کردن از گناهان بزرگه ، خودش بهتر می‌دونه کی باید بری، استغفار کن 

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم یه روز اونقدر حالت خوب باشه که این روزا رو‌فراموش کنی که زندکی رو دوست داشته باشی و بفهمی ...

خیلی دعا کردم نشد خیلی تلاش کردم نشد خیلی سخت گذشت دیگه نمیکشم به خدا به چهارده معصوم دیگه نمیکشم

آرزوی مرگ کردن از گناهان بزرگه ، خودش بهتر می‌دونه کی باید بری، استغفار کن 

منکه بندشم گناه ندارم؟ پس برم به کی بگم دردمو؟ تو میدونی چیا سرم اومده که ارزوی مرگ میکنم الان؟

عزیزکم مشکلت چیه؟

دعای مرگ نیست ولی دعای حل شدن مشکلات هست منتها باید خودتم بخوای

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
خیلی دعا کردم نشد خیلی تلاش کردم نشد خیلی سخت گذشت دیگه نمیکشم به خدا به چهارده معصوم دیگه نمیکشم

سختی بخشی از زندگی همه هست

هرکس یه جوری

بعضی بیشتر بعضی کمتر

باور کن نصف آدمهای سایت روزی مشابه شما رو تجربه کردن

اما طاقت آوردن قوی تر شدن و درست شد

میفهمم خسته ای ولی مطمئن باش درست میشه

حتی طلب مرگ کردن هم از گناهای نابخشودنیه ازت میخوام صبور باشی و دیگه به مرگ فکر نکنی خدا سختی میده تا توی اشرف مخلوقاتش رو آب بندی کنه تا روزهای قشنگ آینده رو بهدپاس صبوری تو بهت بده پس ناامید نباش که ناامیدی اصل یک شیطانه

هر کسی یه جور اذیته کمتر یا بیشتر، ولی خودم توی برنامه زندگی پس از زندگی  دیدم طرف تعریف میکرد بابت آرزوی مرگ داشتن چقدر عذاب کشیده وقتی روح از بدنش جدا شده

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
عزیزکم مشکلت چیه؟ دعای مرگ نیست ولی دعای حل شدن مشکلات هست منتها باید خودتم بخوای

انقدر مشکل دارم که حتی نمیدونم باید بخاطر کدومش ناراحت باشم... 

سختی بخشی از زندگی همه هست هرکس یه جوری بعضی بیشتر بعضی کمتر باور کن نصف آدمهای سایت روزی مشابه ش ...

نه این روز منو قسم میخورم خیلیا تجربه نکردن و نمیتونن بکنن

حس میکنم تموم استخونای تنم شکسته

هر کسی یه جور اذیته کمتر یا بیشتر، ولی خودم توی برنامه زندگی پس از زندگی  دیدم طرف تعریف میکرد ...

من اون جهندمو ترجیح میدم... فقط امیدم به خداست که درکم کنه بنده هاش بخوانم نمیتونن درکم کنن

نه این روز منو قسم میخورم خیلیا تجربه نکردن و نمیتونن بکنن حس میکنم تموم استخونای تنم شکسته

چیشده جانم؟

خدابدنده

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...