آرزوی مرگ کردن از گناهان بزرگه ، خودش بهتر میدونه کی باید بری، استغفار کن
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعای مرگ نیست ولی دعای حل شدن مشکلات هست منتها باید خودتم بخوای
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
حتی طلب مرگ کردن هم از گناهای نابخشودنیه ازت میخوام صبور باشی و دیگه به مرگ فکر نکنی خدا سختی میده تا توی اشرف مخلوقاتش رو آب بندی کنه تا روزهای قشنگ آینده رو بهدپاس صبوری تو بهت بده پس ناامید نباش که ناامیدی اصل یک شیطانه
هر کسی یه جور اذیته کمتر یا بیشتر، ولی خودم توی برنامه زندگی پس از زندگی دیدم طرف تعریف میکرد بابت آرزوی مرگ داشتن چقدر عذاب کشیده وقتی روح از بدنش جدا شده
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
نه این روز منو قسم میخورم خیلیا تجربه نکردن و نمیتونن بکنن حس میکنم تموم استخونای تنم شکسته
چیشده جانم؟
خدابدنده
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...