2777
2789
عنوان

منم الان یاد به خاطره ای افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 66 پست

یه روز ناراحت نشسته بودم یهو دخترم که یه ساله هست و نمیتونستم حرف بزنه گوشی رو داد دستم و هی میگف بابا بابا

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و یه مدت حس میکردم رفتارش نسبت بهم سرد شده  قبلاً تا یه چیزی میگفتم از زیر سنگ هم بود برام پید ...

تو امضات یه جمله قشنگ نوشتی خیلی خوشم اومد 

شما بهش میگید کارما من میگم قدرت خدا... 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

منم گفتم چیه مامان باشه الان زنگ میزنم به بابات و زنگ زدم دیدم گوشی همسرم مشغول هست تعجب کردم چون یه ربع زنگ زدم و مشغول میزد

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

برای اولین بار تو ذهنم یه جرقه زده شد اومد گوشی همسرمو چک کنم خدا شاهده تا اون لحظه حتی تصور هم نمی‌کردم که همسر من بخاد با کسی حتی حرف بزنه

وقتی برای مخاطبت و همچنین شخصیت خودت ارزش قائل نیستی این مدلی تاپیک می زنی من تاپیکو ترک می کنم ولی ...

عزیزم دارم مینویسم

ایکاش برای مردایی که خیانت میکنن یه مجازات سنگینی وجود داشت

مثلا عقیمشون میکردن تا از این غلطا نکنن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰