2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیایید

67 بازدید | 9 پست

من با یه اقایی اشنا شدم بعد ایشون ۱۳سال ازم بزرگتره خودمم سنم کمه ایشون یبار نامزدیش بهم خورده و نامزدش داره ازدواج میکنه و بشدت نامزدشو دوست داشته و الان اصلا منو درک نمیکنه هر اتفاقی هم ک بیفته با اینکه تقصیر خودشه میزاره گردن من الان چجوری تموم کنم رابطه رو؟ خودمم وابسته شدم بهش ولی دیگه نمیتونم بخدا 

به امید روزهای بهتر... 🙂🌱✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی یه قرار بزارکافه ای چیزی  ویا پیام بده بگو دیگه نمیتونیم این رابطه را ادامه بدیم احتملا ...

اخه قبل رابطه گفت میخوام برم تو یه رابطه جدید تا یادم بره همه چیو و یبار ک به روش اوردم و گفتم تو هنوز نامزد سابقت رو میخوای چیزی نگفت

بنده خدا قبلش گفته ببین من ادم تو نیستم ولی باز تو نگرفتی حرفو

اصلا من قصد نداشتم باهاش وارد رابطه شم خودش پیشنهاد داد و من گفتم نه و خیلی اسرار کرد و اینا و من نمیدونم یهو خر شدم 

اصلا من قصد نداشتم باهاش وارد رابطه شم خودش پیشنهاد داد و من گفتم نه و خیلی اسرار کرد و اینا و من نم ...

بدی ادمی که خیلی بزرگتره اینه که ما بچه‌ایم و اون سن بالا و کاربلد

یهو خر میشیم

باز ما خوبیم

بعضیا انقد رد میدن یهو چشم باز میکنن تو بغل یاروان:/

بدی ادمی که خیلی بزرگتره اینه که ما بچه‌ایم و اون سن بالا و کاربلد یهو خر میشیم باز ما خوبیم بعضی ...

من اصلا اهل این چیزا نبودم یهویی خر شدم  الانم موندم چی بگم بهش

من اصلا اهل این چیزا نبودم یهویی خر شدم  الانم موندم چی بگم بهش

خیلی رک بگو تمایل به ادامه رابطه ندارم

تفاهم نداریم و به جایی نمیرسیم

منم از رابطه‌هایی که هیچ انتهای خوشی نداره خوشم نمیاد

خدافظی کن