2777
2789
عنوان

شوهرم تا حد مرگ😳

304 بازدید | 12 پست

واقعا نمیفهمم

چطور اجازه میدین شریک زندگیتون روتون دست بلند کنه و بیاین اینجا تاپیکشو بزنین جای اینکه براش سنگ قبر سفارش بدین

کاری ندارم اون مردتیکها چجوری به خودشون همچین اجازه ایی رو میدن اما واقعا برام جای سواله شما چرا اروم میگیرین ساکت میشین.مگه فرقتون باهاشون چیه؟

صرفا چون خرج زندگیتونو میدن یا پدر بچهاتونن یا زورشون بیشتره هیچی نمیگین؟

نمیگم طلاق بگیرین ولی یه هفته ناز کردن قهر کردن کسیو نکشته بخدااا

فقط دلم برای بچهاتون میسوزه،شاید شما دلتون صاف بشه ولی اونا هیچوقتت نمیتونن حسی که به پدرشون داشتن رو داشته باشن، نه شما و نه پدرشون رو هیچوقت نمیبخشن.حداقل میخواین دعوا بگیرین برین تو اتاق که اون طفل معصوم ها نبینن😔

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

وحشین

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

همچین اتفاقی برام نیوفتاد خداروشکر ولییی ببین خودمونو بزاریم جاشون زنی ک میاد میگ ۲تا بچه دارم نمیتونم برم خونه پدرم و کتک خورده بنظرت مردی ک کتک میزنه ناز میکشه؟؟بنظرت زنی ک نازکش داشته باشه ناز نمیکنه ؟

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی با خیلی چیزا دارن میسازن با کتک با اعتیاد با خیانت نمیشه گفت چرا زندگی میکنی همه مستقل نیستن همه خانواده خوب ندارن قضاوت نکن

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤

عزیزم ما از شرایط اون خانم ها که خبر نداریم. شاید مجبورن واقعا

خودم متاهلم و اگه رفتار بدی از همسرم ببینم قطعا جدا میشم.اما قرار نیست همه مثل من رفتار کنن. واقعیتش منم قبلا تو همین سایت نسبت به این خانم ها کلی جبهه میگرفتم ولی بعد یه مدت که بیشتر از زندگی ها خوندم متوجه شدم بعضی هاشون واقعا مجبورن. دلشون میشکنه اگه قضاوت های مارو بخونن. 

همچین اتفاقی برام نیوفتاد خداروشکر ولییی ببین خودمونو بزاریم جاشون زنی ک میاد میگ ۲تا بچه دارم نمیتو ...

حق با شماست امیدوارم برای هیچکس این اتفاق نیوفته

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
عزیزم شما خودت متاهلی؟

نه من 16 سالمه

برای همین حس میکنم نسبت به مردا اینقدر گارد دارم

همشم سر این موضوعات با مامانم بحثم میشه که چرا کوتاه میاد و ساکت میشه

خیلی با خیلی چیزا دارن میسازن با کتک با اعتیاد با خیانت نمیشه گفت چرا زندگی میکنی همه مستقل نیستن هم ...

حق با شماست

کاش مردم مخصوصا خانم ها حق شکایت و ...غیره رو داشتن تو اینجور مسائل حداقل میترسیدن این اتفاقات نمیوفتاو

عزیزم ما از شرایط اون خانم ها که خبر نداریم. شاید مجبورن واقعا خودم متاهلم و اگه رفتار بدی از همسرم ...

امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشده باشه😢چون من کل حرفم همینه جامعه(مردسالاری)

تو سنی هم هستم که به این موضوعات خیلی گارد دارم واقعا نمیتونم بشینم ببینم بنده ایی که 9 ماه زحمت میکشه بچه دار میشه حرصشو میخوره دردشو میکشه تا بمیره استرسشو داره،شامو ناهار درست میکنه،شوهرش یا بچهاش تب کنن این باید رو پیشونیشونیشون دستمال خنک بزاره وووووو خیانت ببینه کتک بخوره😔

نسل ما مثل ده 50 و 60 نیستن ساکت بشینن چیزی نگن ما خیلیی کم صبوریم خیلیی کم واسه همینه من خودم به شخصه نمیتونم همچین چیزایی رو ببینم و بشنووم

امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشده باشه😢چون من کل حرفم همینه جامعه(مردسالاری) تو سنی هم هستم ک ...

میدونم عزیزم و تمام حرفات درسته. اما درسته ما تو دهه ۴۰ و ۵۰ نیستیم اما شرایط بعضی زندگی ها هنوز همونه متاسفانه

مثلا شما ببین بعصی خانم ها چون استقلال مالی ندارن و حتی خانواده هم ساپورت نمیکنه هر فشاری رو تحمل میکنن.دقیقا مثل قدیم ها که این مشکل بود

یا هنوز خانواده هایی هستن که فکر میکنن طلاق ننگه.

متاسفانه فرهنگ بعضی ها تو همون دهه های گذشته مونده. وگرنه که کل حرف شما درسته. زندگی تو ذلت اشتباهه اما مساله اینه این اشتباهه اون خانم ها نیست.اونا هم بنده خداها قربانی خانواده های ناآگاهشونن

میدونم عزیزم و تمام حرفات درسته. اما درسته ما تو دهه ۴۰ و ۵۰ نیستیم اما شرایط بعضی زندگی ها هنوز همو ...

دقیقا

حق با شماست

به امید فردایی بهتر