2777
2789

الان به دوستم پیام دادم  حوصله م سر رفته کاش میتونستم ببینمت به نظرتون اشتباه ننوشتم نباید مینوشتم کاش میشدببینمت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب زیاد بخون البته پیامت خوبه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

اگه پیامیه که سعی کن قبل پیام دادن خب فکر کنی راجبش اگه حضوری هم مشکل داری یه راهش اینه که مثلا خیلی یهویی وقتی تنها هستی راجب یه مسئله ای یا موضوعی که انتخاب کردی با خودت صحبت کنی خيلی رندوم و پشت سر هم.. مثلا راجب لباسشویی همینطوری دو دیقه پشت سر هم و بدون وقفه با خودت حرف بزنی...ابنطوری فن بیانت قوی تر میشه وقتی تو شرایط صحبت با کسی قرار میگیری

اگه پیامیه که سعی کن قبل پیام دادن خب فکر کنی راجبش اگه حضوری هم مشکل داری یه راهش اینه که مثلا خیلی ...

خیلی فک کردم ها تا این به ذهنم رسید باز مگند زدم آخه فکره اکبنده کار نمیکنه😅ممنون عزیزم بابت راهنمایی وراهکاری که بهم دادی چشم همینکارو میکنم

بعدشم بنظرم چیزی نیست که بخاطر این پیام بخواد حالت از خودت بهم بخوره😐

واقعا به نظرت مسخره نیست آخه به جای میتونستم باید مینوشتم میشد🤕..اصلا بلدنیستم کلماتو درست به کارببرم خنگم

واقعا به نظرت مسخره نیست آخه به جای میتونستم باید مینوشتم میشد🤕..اصلا بلدنیستم کلماتو درست به کاربب ...

نه ولی بنظرم این پیامت اوکیه خیلی حساس شدین ، بعدشم اعتماد بنفستونو ببرید بالا اوکی میشه اینم🥺💚