2777
2789

بچه ها من زیاد تو تاپیکا گفتم ک نامزد/شوهرم(چون عقدیم نمیوونم دفیق چی بگم)

دست بزن داره و گاهی واس دراوردن حرصم با دخترا لاس میزنه و همیشههههه هم دعوا داریم ولی نمیتونم جداشم چون دوسش دارم هی ساختم

امروز خونمون بودیم بازم طبق معمول دعوامون شد و کتکم زد منم نشستم رو تختم دیگ هیچی نمیگفتم مث چی دعوارو تموم کزده بودم ک یهو اومد نشست رو تخت زد زیر گریه برخلاف همیشه ک نمیزاشت بغلش کنم یکم کشبدم سمت خودم خودشو انداحت تو بغلم بعدشم گفت من میرم و اینا منم راجب این حرکت چیزی نپرسیدم

نمیدونم چش شد یهو ینی پشیمون شده از رفتارش؟؟؟

(اینم بگم ک دست بزن رو مادرشوهرم میگ از پدرش یاد گرفته)

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با این بشر موندی 

دلت برا خودت نمیسوزه حیف عمرت 

مگه ادم قحطه 

زده ناکارت کرده بعد دنبال دلیل گریه شی 😐👌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ایشون بیمار روانیه 

با موندن توی این زندگی خودتو از بین میبری 

یا برو مشاوره 

یا تمومش کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کتکت زد بعد کشیدیش سمت خودت😐

تازه جالبته که دفعات قبل میخواسته بغلش کنه و شوهرش جا خالی میداده😂 

اینجور زن ها عجوبه ان 

البته گمون میکنم استارتر جدیداً رمان خونده و بچه مدرسه ای بیش نیست که از شدت استرس امتحانا اومده تو گوشی تا حواس خودشو پرت کنه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊