2777
2789

خسته شدم واقعا حس میکنم بچم خیلی عجیبه خداروشکر سالمه ولی حس میکنم عجیبه یکم زیادی حالت وحشیانه داره...وقتی خوابش میاد مدام جیغ های بنفش میزنه 

چند بار شیر میخوره ولی نمیخوابه...انقدر جیغ میزنه حتی نمیزاره من دراز بکشم میگه پاشو بریم از اتاق...بعد شروع میکنه تمام وسیله هارو خراب میکنه شلوغ میکنه جیغ میزنه مثلا گریه میکنه چاقو چاقو بده رنده بده بهانه های الکی میگیره ...صداشم خیلی بلنده گاهی دلم میخاد بزنم لهش کنم انقدر تو مخم میره اینجوری هم نیست بگم نخوابه میزاره کار کنم چون بهانه گیری میکنه دیگه انقدر گریه و اینا که به زور و گریه میاد میخوابه...

بچه های دوستام میینم راحت میان یا رو پا یا بغل مادرشون دراز میکشن این اصلا خیلی قلدری میکنه برام

چیکار کنم ۲۰ ماهشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداصبورت کنه 

من فکرشم حالموبدمیکنه 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
دوستم میگه تو از اول دعواش نکردی و بهش رو دادی اینجوری شده

راست میگه بچه باید یکم دعوام بشه بفهمه نمیتونه بزور هرکاری میخادبکنه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

صبح ها زود بیدارش کن خسته بشه خیلی هم دیر نخوابونش زودتر ک یکم اعصاب داری بخوابونش، تو روز هم باهاش بیشتر بازی کن و محبت کن 

شاید چیزی اذیتش میکنه (مثلا من دوقلوهام تازه بدنیا اومدن دخترم بخاطر حسادت اینجوری می‌کرد، بعد ک حل کردم قضیه رو درست دش)

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
پروفت دختره روسه؟

اره😅

من پسرم ۷ماهشع اصلا خواب ندارم ازش بدنم ضعیف شده از دسش دو بار رفتم سرم تقویتی زدم اومدم کی خوابش خو ...

اووووف وقتی غذا خور بشه خوابشم خوب میشه 

بچه من وقتی که راه رفتن رو شروع کرد چون حسابی خسته میشد عمیق میخوابید