پریشب تو مراسم خواستگاری پسر خالم ۱۱۴ تا سکه رو قبول نمیکنه و میگه ۱۴ تا فقط قبولمه ۴ ماه هم هست در ارتباطن بنظر شما از چیزی پشیمون شده این رو بهانه کرده
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
چی میشه بنظرت پسر خالم به دختر خالم برمیگرده و ۱۱۴ تارو قبول میکنه
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
نه عقل داره و جیب خودشو نگا میکنه میدونه نمیتونه ۱۰۰ تا سکه ۳۰ میلیونی بده
از ۴۰ رد شد قیمت سکه
همسر قبلیش مهریشو گرفته یا اذیتش کرده سر مهریه؟چون شوهر همکارم ازدواج دومش را روی مهریه و خونه خریدن به نام خودش و...حساس بوده چون ازدواج اولش زخم خورده بوده