2777
2789
عنوان

تقصیر منه یا اون؟ باید چکار کنم؟

130 بازدید | 10 پست

هر اشتباهی میکنه قبولش نمیکنه و میندازه گردن من 

بد دهنه 

ناراحتیم انگاری براش اهمیت نداره 

لجبازه و انگار اهل تلافی کردنه 

درک نداره

یکساله با همیم من ماه اول یا حتی کمتر با یه پسره که چندین سال دوست عادی بودیم صحبت میکردم بعد که دیدم دارم به این حس پیدا میکنم و کار اشتباهیه،چندین سال دوستی رو بخاطرش گذاشتم کنار 

تو اکثر بحث ها که تقصیر من نبود کوتاه اومدم 

همیشه براش توضیح میدم اینکار بکن اینکار نکن اگه میخای جدا نشیم 

میگه اخلاق من خیلی هم خوبه مگه چشه بعد میگه خوبی به تو نیومده باید بهت بدی کرد تا دوسم داشته باشی

چرا باهاش ادامه میدی وقتی اینهمه بدی داره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

عزیزم از تحقیر شدن توهین شنیدن خورد شدن شخصیتت لذت میبری؟ اگه آره که خب ادامه بده 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باهاش ادامه میدی وقتی اینهمه بدی داره

در کنارش خوبی هم داره 

مثلا منو به خانوادش معرفی کرد باهاشون میبرد منو بیرون 

درمورد آینده خیلی صحبت میکرد 

بخاطر همین سردرگمم با خودم میگم شاید درست بشه

عزیزم از تحقیر شدن توهین شنیدن خورد شدن شخصیتت لذت میبری؟ اگه آره که خب ادامه بده 

کنارش خوبی هم داره 

انگل خالصه ولش کن بره حیف تو نیست وقتت واسه لین میذاری

کنارش خوبی هم داره 

در کنارش خوبی هم داره  مثلا منو به خانوادش معرفی کرد باهاشون میبرد منو بیرون  درمورد آین ...

عزیزم اینا شد خوبی؟

مثلا با خانوادش اشنات کرده قصدش ازدواج باشه میتونی تا اخر عمر باهمچین ادمی سر کنی؟!

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سنش کمه ها یعنی ممکنه درست بشه؟

چن سالشه؟