2777
2789
عنوان

سریال هسلو میبینید؟

1252 بازدید | 26 پست

سلام ببخشید من دو روزه نشده ببینم از اونجایی که خواهراش خونه را فروختن و چنگیز و شعله تلفنو جواب ندادن و هسل دنبال ملک بود.الان دیدم ملک برگشته پیش هسل و شعله تنهاس چی شده که برگشته چطوری؟ممنونم

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

من میبینم ولی قسمت قبلشو ندیدم...رئیس اون کاباره رفته بود سراغ چنگیز و ب همشون شلیک کرده بود چون میخواستن شعله رو ببرن ولی نرفت دوست چنگیز مرد خود چنیگز رفت اتاق عمل شعله هم حالش خوب شد..عسل هم رفته بود سر قرار ولی هرچی وایساد چنگیز نیومد رفت پیش گنول که آدرس خوشونو پیدا کنه و رفت خونشون که دید همشون تیر خوردن بعد ملک صدا زد... بعدا ک شعله از بیمارستان در اومد ب عسل زنگ زد که ملک پیش تو نیست و اونم خودشو زد ب نفهمی ک مگه چی شده در حالی که ملک پیشش بود.ملک بغلش کرد گفت بریم پیش خاله پیرزن اینم گفت باشه از اونطرفم شعله چون جایی نداشت خواست بره پیش گنول

تکیه گاهت خدا باشد و بس ... او فقط "واقعیست"⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرف کاباره بهشون تیراندازی شد و چنگیز و دوستش و شعله زخمی شدن،چنگیز بستریه ،دوستش مرده،زخم شعله سطحی بود مرخص شد،هسل رفته بود دن خونشون که بگه چرا نیومدین سر قرار،ایگل رو برداشت و زنگ زد به اورژانس

من میبینم ولی قسمت قبلشو ندیدم...رئیس اون کاباره رفته بود سراغ چنگیز و ب همشون شلیک کرده بود چون میخ ...

آفرین عزیزم خدایی قشنگ کل دیالوگ ها رو هم نوشتی  فقط موند پیام بازرگانی هاش😉

من میبینم ولی قسمت قبلشو ندیدم...رئیس اون کاباره رفته بود سراغ چنگیز و ب همشون شلیک کرده بود چون میخ ...

ممنون عزیزم فقط دو تا سوال کی بردشون بیمارستان شعله اینا را؟پول خونه چی شد پس داد بهشون هسل؟

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
هسل زنگ زد ١١٠اومدن بردنشون نه ديگه اونا تير خورده بودن به كي پول بده

ممنون گلم لطف کردی

عزیزم تشکر

از طرف کاباره بهشون تیراندازی شد و چنگیز و دوستش و شعله زخمی شدن،چنگیز بستریه ،دوستش مرده،زخم شعله س ...

ممنون گلم