2777
2789
عنوان

بند انداز برقی بگیرم یا نه چه مارکی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11145 بازدید | 41 پست
سلام برای بدن هم استفاده میکنید؟

هرجا موداره میگیره ولی من حوصله ندارم ژیلت میزنم اولا ک بچه نداشتم دستو پاهامم باهاش میزدم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خواهش می کنم عزیزم😅😅 گلای بنفش داره روش مک نوشته باشه مرسی که گذاشتی

قربونت بااینکه زیاد جلو چشمه ولی انجار نمیدیدمش🥴🤦🤣

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
شما بندانداز خریدین؟راضی بودین؟

بد نبود به قیمتش می ارزید ولی مثل آرایشگاه رفتن نبود اصلا 

و اینکه درد داره بند انداختن اما خب کارشون انجام میده 

مشکلش اینکه خیلی کند این کارو می‌کنه و یکم درد داره ولی خوب خوبع تا یک حدی کار راه بنداز هست 

بد نبود به قیمتش می ارزید ولی مثل آرایشگاه رفتن نبود اصلا و اینکه درد داره بند انداختن اما خب کارشون ...

من‌ همیشه خودم صورتم بند مینداختم،اما الان باردارم و سرعت رشد موهای صورتم چندین برابر شده 

به نظرتون کارم راه میفته؟

چه مارکی خریدین؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
من‌ همیشه خودم صورتم بند مینداختم،اما الان باردارم و سرعت رشد موهای صورتم چندین برابر شده به نظرتون ...

مارک لک 

این مارک خوبه ولی در سطح متوسطه 

به نظرم بخر به هزینش میرزه 

آنچنان تاثیر گذار نیست ولی داشتنش بهتر از نداشتنشع و تا حدی به درد بخور و کار راه بنداز  هست واقعن