2777
2789
عنوان

دوازدهما حستون چیه

222 بازدید | 31 پست

هوف 2هفته تا نهایی ها مونده

چقدر زمان زود میگذره

حستون چیه این روزا  

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

میدونم که قرارع سخت تر از کنکور باشه چون کنکور سطحش متوسط بود

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط استرس و فرار

حالا تازه یه ذره دارم خودمو جمع میکنم  حداقل 10بشم

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
حس مضخرف  البته من ترمیم دارم چند تا درس

ثبت نام کردی؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
حس مضخرف  البته من ترمیم دارم چند تا درس

اگه شهریوری بشم بازم میتونم برای مهر برم دانشگاه ازاد یا نمیشه؟

اینکه نهایی‌ها رو گند بزنم و اینکه پشت کنکور بمونم سال بعدم به خاطر اینکه خانوادم دوست دارم برم یه دانشگاه باید درس‌های دوازدهم ترمیم بزنم باید درس‌های یازدهم ترمیم بزنم باید برای کنکور بخونم و قطعاً قراره پاره بشم جر بخورم له بشم اما امیدوارم فقط بتونم خوب پیش برم