2777
2789

بذارید یه خلاصه توضیح بدم تا متوجه شرایط بشید 

من بیست و یک سالمه و سه ساله که پشت کنکورم 

سال اول خیلییی زیاد درس خوندم ولی با روش اشتباه 

اونم با حرف آخر 😃

اما نتیجه اصلا دلخواه نبود 

رشتمم تجربیه 

سال دوم هنوز توی شوک پارسال بودم و یه روز درس میخوندم دو روز درس نمیخوندم 

افسردگی گرفته بودم 

مشاوره میرفتم چندین جلسه 

سال بعد با یه روحیه خوب برای کنکور شروع کردم 

عادت به فضای مجازی رو هم ترک کرده بودم ولی خب بعد یه ماه از سال تحصیلی با همسرم مجازی آشنا شدم و یه ماه بعد اومد خواستگاری و عقد عقد کردیم 

انقد تو این مدت درگیر تنشای قبل ازدواج بودم که نه درست درمون درس خوندم نه انگیزه ای دارم 

میخونما هر وقت که فرصت میشه ولی بازدهی نداره ذهنم خستس 

حس میکنم افسردگیم برگشته 

همسرم ازم هزار کیلومتر دوره شاید ماهی یه بار اونم در حد سه چهار روز همو ببینیم 

دلتنگی و راه دور بیشتر اذیتم می‌کنه 

اکثر اوقات توی اتاق تاریک میخوابم ،خوابم خیلی بیشتر از حد نرمال شده و اکثر مواقع عصبی ام 

همسرم پیشنهاد دادن که شما دچار فرسودگی شدی ذهنت خستس دیگه درسم بخونی بازده نداره 

رها کن کنکور رو 

چهار پنج ماه ،برای خودت زندگی کن 

برو باشگاه ،تفریح کن ،برو کلاس خیاطی که همیشه دوست داشتی ،میام با هم بریم سفر 

چهار پنج ماه کلا ذهنت استراحت کنه و بعد وقتی رفتیم خونه خودمون ،با هم درس میخونیم چون همسرمم میخوان برای دکترا بخونن 

اون موقع ام چون ذهنت استراحت کرده با حرص و اشتیاق بیشتری میری سمت مطالعه کتابات 

و این شد نتیجه 😃✅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما روزی شش بار با شش تا کاربری این تاپیکو می‌زنی ای دیروز در واقع من روزی سی و شش بار دارم این تاپ ...

عزیزم اگه تاپیکام رو نگاه کنی نمی‌دونم چرا تاپیکام تا تاپیکی که گفتم همسرم گفته برو باشگاه ولی لاغر نشو پاک شده 

منم چون میخواستم این تاپیک برام بمونه دوباره زدم 

بس نیس ؟  بنظرم این رفتار تو ریشه در اینکه بهت تو زندگی واقعی توجه نمیشه داره  میخوای یج ...

برای یه نفر همین بالا توضیح دادم که تاپیک قبلم پاک شده 

میتونی بخونی 

تهاجمی ریپ بزنید دیگه جواب نمیدم