نامزدم میگه نمیتونم عروسی بگیرم برای خرج عروسی باید خونه رو بفروشم. عروسی بگیریم راضی نیستم به خاطر یه شب اجاره نشین بشم ولی از طرفی خانوادم نمیزارن عروسی نگیرم نمیدونم چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این بهونش هست برای پیچوندن عروسی .اگه بگه ماشینو میفروشم قابل قبول هست ولی کسی خونه رو بخاطر خزج عروسی نمیفروشه اینطوری میگه که قانع بشی و قبول کنی که عروسی نداشته باشی .
عزیزم لباس بپوشین برید آتلیه عکس و فیلم بگیرید و با خانواده دور هم شام بخورید برید خونتون. چرا به خاطر یه عروسی تو این وضعیت اقتصادی خونه رو از دست بدی. واسه این که خانوادت هم راضی باشن یه برنامه خیلی مختصر بچینید مثل زمان کرونا
چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
اصلا عروسی نگیرین خب یه مقدار پول جمع کنین پاشین برین یه کشور ماه عسل همونجا هم لباس عروس بپوش ۴ تا عکس قشنگ بگیر و برگردین به نظرم ارزش نداره خونتونو بفروشین و اینجا عروسی بگیرین بریزین تو شکم فامیل تهشم بیام بگن اه اه غذاهاشون خوب نبود
خب پس اگر واقعا دستش خالیه که قطعا خونه مهمتره، اگر عقدتون طولانی نبوده صبر کنید کم کم پول جمع کنید یه عروسی مختصر بگیر، وگرنه که هیچی، آتلیه و آرایشگاه برو والسلام. حالا بعدا تونستید یه جشن سالگرد بگیر. الان دیگه با این هزینه ها خیلیا از سر و ته مراسمات و رسم و رسوم میزنن. همینکه اول زندگی خونه دارید خیلی خوبه