2777
2789
عنوان

خطا سلفری

217 بازدید | 16 پست

سلام دوستان برای شما یا اشنایانتون پیش اومده ازمایش سلفریش جنسیت رو اشتباه گفته باشه؟؟ دوازده هفته و یک روز رفتم ازمایش ، خداروشکر نی نی سالم و دختره ، حالا از اون موقع هرکی میرسه میگه نه بچه تو پسره تا انومالی صبر کن ، انقدر این لفظ تکرار شده جرات ندارم برم چیزی بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان نداره 

این ک میگن بهت میخوره فلان جنسیت باشه همش چرته. 

خدا ببخشه بهت دخترت و 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

حالا از هفته ۱۲ تا ۱۸ کلا ۱ ماهه دیگ خیلی مهمه جنسیتش ؟؟؟ همین ک سالمه خداروشکر ب حرف بقیه نکنین . منم بهم‌میگفتن بچت پسره چون کلا شباهت ب بارداری پسر داشتم رفتم انومالی گف دختره 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

عزیزم هزینه آزمایشت چند شد؟کدوم استانی؟ بعدبه درخواست خودت دکتر نوشت؟

سل فری قیمتش ۵ تومنه 

معمولا بیمه تکمیلی یا قبول نمیکنه ، قبولم کنه مبلغ کمی میده 

با توجه به جواب غربالگری اول اگه ریسکی نشون بده میفرستن سل فری 

اگه جواب خوب باشه ولی سن بالا باشه بازم میفرستن  

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

سل فری قیمتش ۵ تومنه  معمولا بیمه تکمیلی یا قبول نمیکنه ، قبولم کنه مبلغ کمی میده  با تو ...

من دختر خاله پسر خاله ایم بعد همسر یه برادر داره ک معلولیت ذهتی داره بگم دکتر مینویسه به درخواست خودم؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
عزیزم هزینه آزمایشت چند شد؟کدوم استانی؟ بعدبه درخواست خودت دکتر نوشت؟

من تهرانم ، هزینه ازمایشم چهارملیون و سیصد شد ، بله به درخواست خودم بود ، چون به کیت های غربالگری اعتماد ندارم و خیلیارو دیده بودم که ازمایش غربالگریشون مورد داشت فرستاده بودنشون امنیوسنتز بعد فهمیدن بچه سالم بوده ، گفتم یه باره خیالم راحت باشه

امکان نداره  این ک میگن بهت میخوره فلان جنسیت باشه همش چرته.  خدا ببخشه بهت دخترت و  ...

من داشتم از عمق وجود لذت میبردم ، هی اینطوری میگن اعصابم خورد میشه کلی نگرانی برام پیش اومد که نکنه این همه هزینه هم کردم الکی بوده باشه

حالا از هفته ۱۲ تا ۱۸ کلا ۱ ماهه دیگ خیلی مهمه جنسیتش ؟؟؟ همین ک سالمه خداروشکر ب حرف بقیه نکنین . م ...

واقعا هیچ فرقی نداره ولی شما خودتون رو بزارید جای من ، ازمایشم اگر اشتباه باشه یعنی کلا دی ان ای بچه ام مورد بررسی قرار نگرفته ، من فقط میخوام سالم باشه همین ، اتفاقا خیلی دختر دوست دارم با کلی ذوق داشتم براش چیزی میخریدم هی میگن صبر کن 

من تهرانم ، هزینه ازمایشم چهارملیون و سیصد شد ، بله به درخواست خودم بود ، چون به کیت های غربالگری اع ...

ممنون عزیزم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂