سلام دوستان برای شما یا اشنایانتون پیش اومده ازمایش سلفریش جنسیت رو اشتباه گفته باشه؟؟ دوازده هفته و یک روز رفتم ازمایش ، خداروشکر نی نی سالم و دختره ، حالا از اون موقع هرکی میرسه میگه نه بچه تو پسره تا انومالی صبر کن ، انقدر این لفظ تکرار شده جرات ندارم برم چیزی بخرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
حالا از هفته ۱۲ تا ۱۸ کلا ۱ ماهه دیگ خیلی مهمه جنسیتش ؟؟؟ همین ک سالمه خداروشکر ب حرف بقیه نکنین . منم بهممیگفتن بچت پسره چون کلا شباهت ب بارداری پسر داشتم رفتم انومالی گف دختره
عزیزم هزینه آزمایشت چند شد؟کدوم استانی؟ بعدبه درخواست خودت دکتر نوشت؟
من تهرانم ، هزینه ازمایشم چهارملیون و سیصد شد ، بله به درخواست خودم بود ، چون به کیت های غربالگری اعتماد ندارم و خیلیارو دیده بودم که ازمایش غربالگریشون مورد داشت فرستاده بودنشون امنیوسنتز بعد فهمیدن بچه سالم بوده ، گفتم یه باره خیالم راحت باشه
حالا از هفته ۱۲ تا ۱۸ کلا ۱ ماهه دیگ خیلی مهمه جنسیتش ؟؟؟ همین ک سالمه خداروشکر ب حرف بقیه نکنین . م ...
واقعا هیچ فرقی نداره ولی شما خودتون رو بزارید جای من ، ازمایشم اگر اشتباه باشه یعنی کلا دی ان ای بچه ام مورد بررسی قرار نگرفته ، من فقط میخوام سالم باشه همین ، اتفاقا خیلی دختر دوست دارم با کلی ذوق داشتم براش چیزی میخریدم هی میگن صبر کن