2777
2789
عنوان

کسی برای لاغری پیشنهادی داره ؟؟؟

184 بازدید | 47 پست

۷۵ کیلوام خیلی خسته و افسرده شدم دیگه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

الان خوندم زنیان خوبه چربی سوزی قوی داره 

کسی تجربه ای داره ؟؟؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من یه مدت معده درد داشتم نمیتونستم غذا بخورم معدهام درد میگرفت. دکتر بهم گفت برو پیاده روی که برای معده ات خوب باشه. صبحها روزی 30 دقیقه میرفتمپیاده روی .بعد میومدم خونه یه غذای سبکه. هله هوله نمیخورم چون نمیساخت. حدود 7 کیلو تو دو ماه کم کردم. اما بعد که معده ام خوب شد، دوباره خوردم و 2 کیلو رفتم بالا.

نتیجه اخلاقی.  هیچ چیز خاصی نمیخواد. فقط اراده میخواد. و اینکه بدونی بهت ضرر میزنه.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

دقیقا روز سوم چهارم عید بود شوهرم سرکار بود و یازده شب میومد خونه 

منم ساعتای نه بود از خونه پدرشوهرم اومدم خونه از بس خورده بودم حالم بد بود😂😅حالم از خودمم بد بود 

رفتم یه دفتر برداشتم نوشتمو با خودم عهد بستم لاغر بشم الان نزدیک چهل روزه غذاهای کم کالری میخورم قند حذف سس حذف نوشابه حذف خیلی لاغر کردم 

فقط کم خوری و سالم خوری اگه تونستی ورزشم کنارش

من در بیستمین روز از چله حذف قند مصنوعی به سر میبرم  75 کیلو بودم با قد 173  20 روز، ...

تو حذف قند فقط چیزای شیرین رو نمی‌خورید یا کلا هرچی که قند داره رو نمیخورید؟مثلا تو جدول غذایشش گزینه قند باشه اونم نمیخوری؟

خب قدت هم بلنده من ۱۶۴ هستم حداقلش اینه ۱۰ کیلو کم کنم

منم هدفم کاهش حداقل 10 کیلو هست 

احتمالا همینطور پیش برم تا اول مهر موفق بشم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
خب قدت هم بلنده من ۱۶۴ هستم حداقلش اینه ۱۰ کیلو کم کنم

منم دقیقا قدم 164

وزنمم رو هشتاد دوسه بود 

که رژیم گرفتم شدم هفتاد دو بعد یه مدت دوباره غیر اراده شدم شدم هفتاد چهار پنج 

که دیگه عهد بستم خودمو جمع کنم الان 69 هستم