2777
2789
عنوان

شوهر

102 بازدید | 8 پست

تو یکی از پایپیکا گفته 

طرف شوهرش بهش خیانت کرده بعد مشاوره گفته فراموشش کن😐(مرده) گوه خورد اینکارو کرد به فکر بچه هاش نبوده

مشاوره های محترم چرا مشاوره غلط میدین

فردا اون بچشم از اون بی پدر یاد میگیره

طلاق باید بگیرن

حتی نگفته  ببخشید

چرا باید زن سالهای زندگیشو به پای مرد بزاره و افسردگی داشته باشه رنج بکشه تا وقتی که خدایی نکرده بمیره

زن چه گناهی کرده 

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

واقعا خیلی ناراحت شدم این مشاوره های فقط مشاوره ازدواجن نه مشاوره خانواده

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اینجا زن فقط باید بسوزه و بسازه 

هر اتفاقیم افتاد تقصیر زنه

بعدشم میگن تو فضای مجازی از زنا حمایت میشه خب اگه حمایتم میشه در عمل اصلا حمایت نمیشه ما هنوزم داریم زجر میکشیم از یه سری عقاید و خیلی چیزای مزخرف دیگه اونا فقط حرفه حرررررف :)

توی یه تاپیک همه ی اتفاقا رو که نمیشه نوشت. شاید چیزای دیگه ای هم بوده که نگفته و اون حلقه ی گم ...

من روی حق خوردن خیلی حساسم😅 عصبیم میکنه😅

من روی حق خوردن خیلی حساسم😅 عصبیم میکنه😅

میفهمم چی میگی

میدونم از رو دلسوزی میگی

ولی بعضیا نه فقط تو سایت، تو دنیای واقعی هم یه جوری از زندگی مینالن و یه جوری بلدن خودشونو قربانی نشون بدن که آدم واقعا حیرون میمونه😂

جدیشون نگیر

همه چیو نمیگن

طرف میاد کلی از خواهرشوهر بد میگه. تو یه تاپیک دیگه کلی از عروس خونه خودشون.

چی شد هرچی بده گیر اینا افتاده؟😉

زیاد دیدمت تو تاپیکا. میدونم منطقی ای. 

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋