2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره خفم میکنه

171 بازدید | 12 پست

دیروز چند بار خاستم تو جاده فرمونو کج کنم خودمو بچه هامو بکشم راحت شم.

از شوهرم بخاطر کارش ۳ساعت فاصله شهری داریم 

ماشین دست منه هروقت میام برم پیشش مامانم زنگ میزنه تنها نرو ،یا یکی رو با خودت ببر یا خودم باهات بیام 

از این رفتارش عصبی میشم حس میکنم همش داره کنترلم میکنه 

دیروز بارونی بود میخاستم برم پیش شوهرم صدبار مامانم زنگ زده ک احتیاط کن آخر خودش یکیو پیدا کرده ک همراهیم کنه بازم وقتی رفتم پیشش خودشم آماده شده بود باهام بیاد وقتی دیدمش خیلی عصبی شدم گفتم کجا میای مگه من بچه ام ک میخای مراقبم باشی اگه بخاطر من میای نمیخام 

ناراحت شد گف یعنی نیام خونتون ؟!

برام چای گذاشته بود خوردم گفتم بریم گف نمیام توقع نداشتم بگی نیا خونمون دیگه تا قیامت خونت نمیام 

منم گفتم همیشه عادت داری ناراحتم کنی اصلا منم نمیرم برمیگردم 

زدم از خونه بیرون 

دوباره دلم سوخت برگشتم درو باز نکرد پشت در گف دیگه بمیرم هم نمیام باهات 

الهی مادرت همیشه همینطورین 🥺

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

مادرا

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی گریه کردم گف بمیری هم نمیام ناراحتم کردی

من اومدم پیش شوهرم ولی دارم از غصه خفه میشم حالم خیلی بده 

ناراحتم اینجوری گفتم بهش 

همش میگم نکنه خودش دلش میخاسته بیاد واقعا

همه وسایلشو آماده گذاشته بود برام چای گذاشته بود تو راهم بخورم 

وااای خدا کاش بمیرم راحت شم

هرچی گریه کردم گف بمیری هم نمیام ناراحتم کردی من اومدم پیش شوهرم ولی دارم از غصه خفه میشم حالم خ ...

ازدلش دراروقتی برگشتیگل بایدونه کیک وکادوببربپربغلش 🌺😍

منم بارهابامامانم دعواکردم عالیه ولی سعی کن تودلش نمونه

عزیزم اسم رفتار مامانت کنترل نیست عشق بیش از اندازه و نگرانی مادرانست. براش راحت نیست از آسایش خودش بزنه بیفته تو جاده با شما. دلش هزار راه میره دختر جوون تو جاده. من شوهرم مرد بزرگه دلم نمیخواد تنها بره تو جاده خودم باهاش باشم دلم اروم تره قصدمم کنترل نیست عشقه حالا شما کلافه میشی بحثش جداست. اینکه گفتی دلت خواست فرمون بپیچونی خودتو یک دکتر نشون بده جدی میگم. طبیعی نیست احساست یه روانپزشک یا روانشناس برو

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...