2777
2789
عنوان

وام مبلغ بالا برا خرید خونه بیاین

1024 بازدید | 19 پست

سلام .بچه ها کسی گرفته و خبر داره وام ۵۰۰ ۶۰۰ هر تو همین رنج یا حتی ۴۰۰ .سند خونه هست که بزاریم برا بانک اما شرایط بازپرداخت کم رو نداریم .چقد خونه خریدن سخته همیشه تو فکرشم 😔کسی اگه خبر داره لطفا راهنمایی کنه پول هم دارم برا سپرده اما مبلغی زیادی بهم وام نمیدن اونایی که میدونن لطفا راهنماییم کنید هوووف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشیمون نشدید برا وام بانک مسکن اگه گرفتید چند سود باید بدید و اقساط چنده اگه کسی گرفته بگه 

من تجربه ۶۰۰ میلیون ندارم ولی میدونم هر چقد بتونید وام بگیرید خوبه خیلی آدم رو جلو میندازه 

انشالله که ۷هر چه زود صاحب خونه میشید 

ما ی وام ۴۰۰ میلیونی ( برا مسکن نه ) گرفتیم پدرمون در اومده به هیچ عنوان توصیه نمیکنم مگر اینگه حقوقتون بالا باشه بتونید سر موقع قسطاشو بدین اگه حقوقتون کمه بدبختیه بیشتر نمیتونم بگم از شرایط بدی که پیش اومده برامون ولی بدون رسما بدبخت شدیم 😶 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
ما ی وام ۴۰۰ میلیونی ( برا مسکن نه ) گرفتیم پدرمون در اومده به هیچ عنوان توصیه نمیکنم مگر اینگه حقوق ...

بله قسط ماهانش با سود ۲۳ درصد خیلی میش😪

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه خونه وام دار بگیر

همشون  این آپارتمانی ها هستن وام دار یا مبلغ خیلی بالاس اپارتمان هاش نوسازه .خیلی پول باید بزارم .آپارتمانی هم دردسره یعنی دیدم خودم چه دردسر هایی داره و زندگی کردیم 

ما ی وام ۴۰۰ میلیونی ( برا مسکن نه ) گرفتیم پدرمون در اومده به هیچ عنوان توصیه نمیکنم مگر اینگه حقوق ...

ادما رو مجبور میکنن روز به روز داره مبلغ میره بالا خونه و... بدون هیچ پشتوانه ای 😔

پشیمون نشدید برا وام بانک مسکن اگه گرفتید چند سود باید بدید و اقساط چنده اگه کسی گرفته بگه 

جاریم یه خونه وامدار گرفت.طرف سرشون و کلاه گذاشت خونه بساز بفروشی رو به قیمت خیلی بالا بهشون داد که داشتن ۱۵ سال قسط میدادن

ولی الان باورت نمیشه که همون خونه خیلییی گرون شده چون خیابون باز شده با اینکه سرشونو کلاه گذاشت کلا خونه تو هر ناحیه به هرشکلی بگیری درنهایت فروشندس که ضرر میکنه طی سال متمادی هی پول روش میاد .

تا وام نگیری متاسفانه هیچچچ کاری نمیشه انجام داد

اگه با ۴۰۰ت کاری انجام دادید برنامه داشتید واسش دیگه پشیمونی نداره

ادما رو مجبور میکنن روز به روز داره مبلغ میره بالا خونه و... بدون هیچ پشتوانه ای 😔

خونه نداشتن یه درده وام گرفتن یه درد 😔 عزیزم ان شاالله بتونین یه خونه خوب بخرین با شرایط خوب ولی اگه مجبور شدین همون وام بگیرین 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....