2777
2789
عنوان

میخوام یه بچه گربه کوچولو نر از این سایتای واگذاری بگیرم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 37 پست
اوخی عزیزم 🥺 کاش منم داشتم

خیلی خوبن این بچه هنوز دم پنجره نشسته داره بیرونو نگاه میکنه:)))))

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 ماهشه پسرم تو دستای خودم بدنیا ادمد:)

گربتو دیدم یاد گربه خودم افتادم:) همیشه تو خونه بود هیچوقت پاشو بیرون نمیزاشت. به سن بلوغ رسید دیگ نیاز داشت بره بیرون، چون راهو بلد نبود رفت گم شد. اونم نر بود. مراقب پیشیت باش

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

خوب عزیزم چه کاریه که بیاری خونه میدونی چقدر عوارض ممکنه برات پیش بیاره یکی از آشناها کنار دماغ پسرش خیلی بی دلیل سیاه شد در حدی که سیاهیش پخش شد یه عالمه دکتر بردن نمیفهمیدن چیه آخر یکی تشخیص داد که بچه نفس که می کشیده یه موی گربه رفته بوده تو مجاری تنفسی بینی گیر کرده از همونجا شروع کرده به عفونت تمام صورتش رو گرفته چقدررررر سختی کشیدن جای حیوون تو خونه نیست اگر دوست داری میتونی براش غذا بخری و همون بیرون خونه بهشون بدی تازه ثوابش داره سیر کردن حیوون گرسنه

گربتو دیدم یاد گربه خودم افتادم:) همیشه تو خونه بود هیچوقت پاشو بیرون نمیزاشت. به سن بلوغ رسید دیگ ن ...

آره باید خیلی حواسم بهش باشه بیرون بره گم میشه میدونی من برا این فرشته ها جونمم میدم🫠

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

شرایطش سخته مثلاً میگن میایم خونتون می‌بینیم، نمیگن؟

جدی ؟مگه بچه از پرورشگاه میخوایید بگیرید .واا 🙁نمیدونم والا اطلاع ندارم ولی خیلی گوگولن گربه های کوچولو منم دوس دارم ولی مامانم میگه نه

#انسانیت
والا همشون میرم سمتشون فرار میکنن

باید غذا دستت باشه بدی بهشون. تو کوچتون گربه نداره؟ از جاهای دور نگیر. بعد اینکه حواست باشه یه موقعی از مادرشون جدا نکنی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

جدی ؟مگه بچه از پرورشگاه میخوایید بگیرید .واا 🙁نمیدونم والا اطلاع ندارم ولی خیلی گوگولن گربه های کو ...

والا من چند تا واگذار کننده تو اینستا دیدم اینجوری بود بخدا