2777
2789

دوستان سه شب پیش یه هنزفری بی سیم دارم از جیبم افتاد تو‌خونه بعد گفتم پای بچم‌نره سرش برداشتمش  گفتم بزارمش یه جا ی مطمئن بخدا  باورتون نمیشه دو‌دقیقه بعد برگشتم همونجا گفتم کجا گذاشتمش یادم رفته بود سه روز دنبالش کردم هیچوقت اینجوری نبودم دودقیقه بعد یادم بره خلاصه سه روز خونرو‌گشتم پیداش نکردم تا امروز دیدم‌گوشیم‌بهش وصل شد ۹۰درصدم‌شارژ داشت در صورتی که یادم نمیادشارژ کرده باشم بعد دوباره دنبالش کردم پیدا نشد حدودا یه ربع بعد اومدم بلوتوثم‌روشن‌کردم‌دیدم‌دوباره وصل نشد‌این‌هنزفری بلوتوثیه باید درش باز باشه وصل بشم حالا دیونه شدم میگم‌خونمون‌جن‌داره  حتما که درش باز کرده وصل شده چی کنم‌ذهنم‌سه روز داغون‌بود‌امرور بدتر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همسایه رو نمیگیره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
نه خب  پس چیه مسخره نکن‌ بخدا ذهنم‌درگیره

والا به خدا خندم گرفت آخه 

خب هندزفری جایی افتاده یا شاید خراب شده الکی قطع وصل میشه 

چرا هرچیزی ربط میدی به جن بیچاره اخه؟؟؟؟

جن هندزفری واسه چیشه؟؟؟؟

وقتی درش بسته چجوری قطع و‌وصل بشه خراب نشده بود فقط گذاشتمش جایی نمیدونم کجا

شاید جایی افتاده درش باز شده 

بعد دوباره بسته شده 

تو کشو و ... یا کمد مثلا که وسیله هست 

وسایل جابه‌جا کردی افتاده درش باز شده بعد دوباره جا به جا شده درش بسته شده

جن جدیدا زیاد  شده تاپیک آخرم بخون  همین الان بیدار شدم از دست جن

تاپیک اخرتو خوندم 

خواب دیدی دیگه عزیزم 

منم گاها اینجوری میشم 

مثلا حس میکنم تخت بالا پایین میشه انگار کسی میشینه روش بعد بیدار میشم میبینم کسی نیست

خب کاری نداره وصل که شدی کم کم ازش فاصله بگیر  فضای بازخونه تقریبا  8متری قطع  میده ف ...

تو‌ کل خونه رفتم وقتی وصل بلکم‌صداش بشنوم پیدا نشد برا من جواب میده ساده نیست که از ایناست که  دستگاهش خونست میزاری در گوش تلغن زنگ بزنه جواب میذی