مشکل مالی دارم متاسفانه پدر و مادرم بشدت خسیس هستن با اینکه کلی پول حسابشون هست به من هیچی پول نمی دن ۱۹ سالم هست یک سال پشت کنکورم هیچ پولی به من ندادن جز اینکه ۳۵۰ تومن پول باشگاه می دادن که اون هم دو ماه می دادن یک ماه رو نمی دادن حداقل وقتی مدرسه بودم روزی ۱۰ تومن می دادن با اینکه خیلی پول کمی بود ولی حداقل یک چیز دستم رو میگیرفت ولی الان هیچی نمی دن ازشون هم پول می خوام الکی میگن ماه بعد امد می دیم وقتی هم پول می یاد خودشون رو میزنن به اون راه
۴ساله به من مانتو نمیخرن یک مانتو سیاه ۴سال پیش خریدن برام همونو بیرون میپوشم از بس پوشیدم رنگ و رو رفته شده فقط یک دونه شلوار ورزشی دارم با یک پیراهن که داداشم پول داده خریدم یک سال باشگاه میپوشم آبروم رفته امروز باشگاه بودم قلبم شکست یکی از هم باشگاهی هام از اون هایی هست که هر روز یک لباس می پوشه به خودش میرسه داشتن لباس عوض میکردن شنیدم اون یکی هم باشگاهیم به این خانمه گفت زیاد لباس عوض نکن این دختر وضع مالیش خوب نیست میبینه دلش می خواد ناراحت میشه وقتی شنیدم قلبم آتیش گرفت امدم خونه چند ساعت گریه کردم همه فامیل مسخرم میکنن میگن چقدر شلخته ایی یکم به خودم برس نمی دونن پدر و مادرم چقدر خسیس هستن می بینن من چند دفعه گریه کردم از دست حرف بقیه ولی یک بار دلشون به رحم نیومد چیزی برام بخرن تصمیم گرفتم خودم کار کنم اگر میشه شغلی معرفی کنین تابستون بتونم برم در آمد داشته باشم از دست این وضع راحت شم
لطفا نیایید بگید دروغ هست مگه میشه خانواده ایی اینطوری باشن شاید شما ندیده باشید خانواده من اینطوری هستن
فقط لطفا شغل خوب معرفی کنید