حق تا ۴۵۵۴۴۳۴۴۱۲۳۴۵۶۵۴۳۲۱۱۲۳۴۵۶۷۸۹۹۸۷۶۵۴۳۲۱۴۳۲۹۹۷۸۷۵۴قرن دیگه
منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اتفاقا نی نی سایت خیلی خوبه یه جای خیلی خوبی برای حرف زدن من خیلی دوستش دارم
از اون نظر اره ولی یکبار خود من تایپک زدم درد و دل کنم یکی نوشت کم چرت و پرت بگو آدم هاش همه درست حسابی نیست ( بیشترشون عالین ولی خب...)
منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍