2777
2789

5سالشع الان هفت ماهه حاملم خیلی رو عصابمه تنهاست نمیدونه چیکار کنه میاد منو میزنع آب هارو می‌ریزه رو فرش غذا رو میریزه توپو میزنع تو سرم میاد صورتمو پره تف می‌کنه لباسارو می‌ریزه خونه رو ب هم میریزه

الان چند روزه اینقد عصبی میشم اصلا کاراش و نمیتونم تحمل کنم عروقتم بزنمش خدمم میشینم باهاش گریه میکنم 😐 کلا سرم ب درد اومده و هر کاری میکنه هیچی نمیگم بهش حرص میخورم فق انگار ازش بدم میاد ولی میمیرم براش ده دقیقه نبینمش نمیدونم چم شده😭😭

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم توجهی کردی بهش ک اینکارا میکنه . بعدم بچه است درکی نداره میگن ۷ سال اول بچه باید پادشاهی کنه ۷ سال دوم پدر مادر فقط باید امر و نهی کنن 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
تف ؟؟؟؟ كوتاهى از تربيت شما بوده كاش رو أولى كار ميكردى بعد دومى رو مياوردى

تف یعنی میاد صورتمو بوس کنه نمیکنه جاش آب دهنشو میماله😑 

اولی خیلی خوب بود و هست الآنم با خودش داره بازی میکنه ک من حرص میخورم با خدم مشکل الان خدمم ک‌چرا اینجوری شدم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
خودتم میگی تنهاس سنشم حساسه خودت باید سرگرمش کنی پسر من 9سالشه همش میگه حوصله م سر رفته بیا بازی کنی ...

اصلا حوصله ندارم فقط ی جا افتادم و حرص میخورم براش😂

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
 اصلا حوصله ندارم فقط ی جا افتادم و حرص میخورم براش😂

بارداری واقعا دوره ی سختیه برای هردوتون بخاطر همین موضوع بچه دوم نیاوردم فعلا  🥴حساسیت بارداریه عزیزم درست میشه

بارداری واقعا دوره ی سختیه برای هردوتون بخاطر همین موضوع بچه دوم نیاوردم فعلا  🥴حساسیت بارداری ...

اره دقیقا تو این مواقع پدرم باید وقتی بزارع برای بچه ک هیچ مسئولیتی انگار نداره درقبال بچکه🥺

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️