2777
2789
عنوان

شکست توی ترک سیگار

1186 بازدید | 56 پست

بعد از هشت روز که لب به سیگار نزده بودم امروز دوباره شروع کردم. از خودم بدم میاد واقعاً که نتونستم خودم رو کنترل کنم. امروز از همیشه بیشتر کشیدم. دخترم که از مدرسه اومد فهمید. گفت مامان بازم سیگار کشیدی؟...

و خدایی که به شدت کافیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشق منم سیگاریه دلم میخاد ترک کنه بهش میگم میگ سختمه نمیتونم

خیلی سخته واقعاً. اما تو کنارش باش. ازش حمایت کنی می‌تونه. نه مثل شوهر من...

و خدایی که به شدت کافیست 

ببین نمیتونی ی دفعه ترک کنی حق داری 

کم کم ترک کن 

باار اول ۸ روز طول کشید 

ترک بعدی ک از همین فردا دوباره باید شروع کنی قراره ده روز طول بکشه 

بگو ۱۰ روز فقط نمیکشم اگ بیشترم شد چ عالی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا خوب؟

تو یه مادره قوی هستی یعنی قدرت اینو نداری ک یه سیگارو بزاری کنار؟

اصلا ی سوال چه سودی برات داره؟

جز اینکه همه چیه بدنو میریزه به هم فایده دیگه ایی داره؟

بچه ات در اینده نیاز داره به یه مادرِ سالم این دارایشو ازش نگیر:)

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
ببین نمیتونی ی دفعه ترک کنی حق داری  کم کم ترک کن  باار اول ۸ روز طول کشید  ترک بع ...

کم کم یعنی کم کنم بهتره؟

امروز از صبح شاید دو پاکت کشیده باشم.

و خدایی که به شدت کافیست 

چرا خوب؟ تو یه مادره قوی هستی یعنی قدرت اینو نداری ک یه سیگارو بزاری کنار؟ اصلا ی سوال چه سودی برا ...

می‌فهمم عزیزم. به خدا دست خودم نبود. می‌دونمم خودم سودی برام نداره ولی چی کار کنم ‌

و خدایی که به شدت کافیست 

کم کم یعنی کم کنم بهتره؟ امروز از صبح شاید دو پاکت کشیده باشم.

اره کم کم 

اینجوری بدتره یهو دوپاکت بکشی 

روزای عادی چقد میکشی؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

۸ روز تونستی دوام بیاری چطور شد ضعف نشون دادی؟

شوهرم اصلأ دوست نداره من ترک کنم. 

دیشب بهم گیر داد. یه نخ با من بکش و این حرفا.‌‌..

نتونستم بهش نه بگم. 

و خدایی که به شدت کافیست 

شوهرم اصلأ دوست نداره من ترک کنم.  دیشب بهم گیر داد. یه نخ با من بکش و این حرفا.‌‌.. نتونستم ...

واقعا ترک خیلیییی سخته ول این ک شوهرت همراهیت نمیکنه تو ترک انگیزت و میگیره درک نمیکنم 

نماز بخون چون باعث میشه کنترل نفستو بگیری دستت و روزه گرفتن معجزه میکنه جون صبرتو میبره بالا بیشتر از هر چیز دیگ ای و این باعث میشه ارادتم بیشتر بشه اون نفسته ک تو رو به سمت بدی ها میبره و خدا توی قران میگ من نماز و قران خوندن و روزه گرقتنو واس کنترل نفس قرلر دادم یعنی دنیا اینطوری افریده شده هر مشکلی راه حلی داره کنترل نفس راه حلش این و خدا تو قرانم گفته تو سوره ی ضحی بعد از ۱۱ مرتبه قسم گفته ک راه رستگاری پاک کردن نفس حالا اگ میخوای موفق بشی سعی کن با این کارا مخصوووووصا ااااروزه گرفتن تاکید میکنم روزه گرفتن نفستو کنترل کنی حاضرم قسم بخورم جواب