2777
2789
عنوان

خانما سوال آشپزی در مورد گوشت

292 بازدید | 34 پست

سلام دوستای گل روزتون خوش ان شاله برای مهمونیم میخام خورشت گوشت و آلو بپزم با گوشت گوسفند چند کیلو گوشت باید برای ۱۰ نفر بپزم در ضمن چند مدل غذا دارم میپزم ممنون میشم راهنمایی کنید 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون از همه دوستای گلم که اومدید من میخام بزارم وسط ظرفام زیرش شمع داره میزارم وسط گرم هم میمونه تو اون ظرفا ولی چون چند مدل غذاس نمیدونم چقدر بزارم که کم نشه زیادم نشه دو کیلو گوشت بدون استخون کافیه تیکه هاشم اندازه گوشت قورمه سبزی میبرم ؟

بنظرم من یک کیلو کافیه،نفری صد گرم میشه،اگر گوشت بدون استخون باشه،نفری چار پنج تیکه میشه

یک کیلو کم نمیشه البته با آلو میپزم 

سلام ممنون از همه دوستای گلم که اومدید من میخام بزارم وسط ظرفام زیرش شمع داره میزارم وسط گرم هم میمو ...

نفری دو تا تیکه اندازه همون گوشت قرمه کافیه عزیزم چون الو هم هست هرکی دوتا 3 تا هم الو میخوره کم کمش

یکی بود💖 هنوزم هست💖یکی رو دوست داشتم💖هنوز هم دارم💖اهای یکی💖خیلی تکی💖
نفری 2 تا تیکه گوشت بسته چون میگی غذاهای دیگه هم داری

مرسانا جان اینا زیادم گوشت خور نیستن بیشتر پدر مادرا گوشت خورن بچه هاشون زیاد گوشتی نیستن 

نفری دو تا تیکه اندازه همون گوشت قرمه کافیه عزیزم چون الو هم هست هرکی دوتا 3 تا هم الو میخوره کم کمش

برا ده نفر نفری دو تیکه چند کیلو میشه؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه به شدت حرف در بیارن یه وقت میگن خسیسه کم گذاشته