2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو شکوند🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لالم همیشه ی خدا همینجوری میمونم همه هر چی دلشون میخواد میگن.. 

برای منم پیش اومده بود برای من تو گروه ساختمون شمارمو پیدا کرده بودن یه همسایه جدید مجرد بود .

بیچاره شدم .

شوهرم زود میاومد خونه که مثلا مچ بگیره ..حتی میرفت کمد دیواری میگشت عوضی .

مرد بد دل و شکاک درست نمیشه 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
بگو مغزت سالمه؟ عجب شوهرت هیچی جز ی ادم عوضی مشکوک نفم نیس اصن بگو باشه تو راس میگی 

تاحالا پیش نیومده بود همچین چیزی مطمئنم منو میشناسه ک همچین کسی نیستم من اصن از خونه بیرونم نمیرم 

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

تاحالا پیش نیومده بود همچین چیزی مطمئنم منو میشناسه ک همچین کسی نیستم من اصن از خونه بیرونم نمیرم&nb ...

بازم حرفش درست نبوده داری میگی بیرونم نمیری من ازدواج نکردم ولی وقتی میبینم میفمم حس بدیه اشکال نداره اگه بازم کف بگو اره تو راس میگی 

برای منم پیش اومده بود برای من تو گروه ساختمون شمارمو پیدا کرده بودن یه همسایه جدید مجرد بود . بیچا ...

بد دل هم هست یکم ولی شکاک به من اصلا

خیلی به من اعتماد داره

اصن کپ کردم این جمله از دهن اون در اومد

بد دل هم هست یکم ولی شکاک به من اصلا خیلی به من اعتماد داره اصن کپ کردم این جمله از دهن اون در اوم ...

پس از روی حسادت گفته .نه برای من شکاک بود اونم می‌گفت تقصیر تو هست که تیکه میندازن یا میان مزاحم میشن عکس میذاری یا آرایش می‌کنی 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

فقط میتونم بگم با چ حیوونی زندگی میکنی خدا صبرت بده

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
بازم حرفش درست نبوده داری میگی بیرونم نمیری من ازدواج نکردم ولی وقتی میبینم میفمم حس بدیه اشکال ندار ...

من لیسانسمو ک گرفتم ازدواج کردم

الان بعد چند سال تصمیم داشتم ادامه تحصیل بدم

گف دانشگاهم بری میخوای از اینکارا کنی؟ 

سر کارم ک کلا نذاشت برم البته مشکل مالیم نداریم ولی خب

پس از روی حسادت گفته .نه برای من شکاک بود اونم می‌گفت تقصیر تو هست که تیکه میندازن یا میان مزاحم میش ...

نمیدونم واقعا💔