2777
2789
عنوان

از اهنگ میگن بود شبیه هت متنفرم چون اهنگ عروسیم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 35 پست
هیچ مشکلی نداشتم هیچی خانواده ها خیلی بد خیلیی دعواشون شد 

نمیشه دوتایی برید زندگی کنید خانواده ها بعدا آشتی میکنن

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تو طلاق نمیگیری جاری منم تا یک سال اول همینطور بود خانواده ها سر کوچکترین موضوع دعوا راه می اندا ...

خدا ازدهنت بشنوه 

ولی دعوا ک ما کردیم اصلا هیچ جور نمیشه جمعش کرد اصلا 

حتی شکایت کیفری کردیم در این حد 

اگر همدیگرو دوست دارید صبرکن بحثی باهاش نکن .برای طلاق اقدام نکن .فرصت فکر کردن بهم دیگه بدید.خانواد ...

بدبختی اون موفع داغ بود عجله کردم در خواست طلاق ندادم ولی مهریه رو اجرا گذاشتم 

چون دعوا خیلی بد بود در حدی ک من خانوادنو بیرون کرد خانواده منم ساکت نموندن داد بیداد کردن مردم جمع شد بودن 

نمیشه دوتایی برید زندگی کنید خانواده ها بعدا آشتی میکنن

ن 

ن اون از خانوادش میگذره ن من 

بعد ما توی دعوا بودیم دیگ در حدی ک پدرم با شوهرم درگیر شد پزشکی قانونی شکایت کیفری 

خدا نکنه  خودم نفهمیدم چیشد

ببین عزیزم من دقیق نمیدونم مشکلت چی بوده اما زود برای طلاق اقدام نکن . روزانه  با چندین مورد طلاق و اینطور مسائل و شکایت سرکار و دارم و کارم وکالته .زود تصمیم نگیر فکر نکن دیگه شکایت کردین یعنی زندگیتون خلاص شده به جاش برو پیش یه مشاور حیف زندگیته 

حَسبُنَا اللَّهُ وَنِعمَ الوَكيل
ببین عزیزم من دقیق نمیدونم مشکلت چی بوده اما زود برای طلاق اقدام نکن . روزانه  با چندین مورد طل ...

ن درخواست طلاق ندادم چون گفتن دلیل محکمه پسندی نداری فقط مهریه گذاشتم اجرا با نفقه 

با جهیزیه  

مهریه زود گذاشتم اجرا باید کمی دیر تر اقدام میکردم 

ببین عزیزم من دقیق نمیدونم مشکلت چی بوده اما زود برای طلاق اقدام نکن . روزانه  با چندین مورد طل ...

فقط ی دعوا 

زندگی خوب داشتم 

پدرم عصبی شد با شوهرم درگیر شد خیلی بد درگیر شدن خیلییییی بد 

بعد کل خانواده درگیر شد شوهرم من خانوادمو بیرون کزد 

استارتر عزیز تاپیکاتو خوندم بنظرم این بلاتکلیفی بیشتر داره شمارو اذیت میکنه مردا تهش خیلی کمتر از خانوما اذیت میشن برای همین برای اینک زودتر ازین بلاتکلیفی دربیای خودت باید دست بکار بشی ازنظر من البته.

برو محل کارش یا چ میدونم دوستی چیزی داره شماره ای،یا اینستاشو پیدا کن قرار بذار با شوهرت حرف بزن خودتم کوچیک نمیکنی ب شوهرت بگو من ادم زندگی کردن توی بلاتکلیفی نیستم از دستت ناراحتم خیلی چیزا شد ک دستو پامو بست نتونستم برگردم اگ اینکارارو میکنی من عذاب بکشم بدون این حق هیچکدوم از ما نیست،ما باهم خاطرات خوب و بد زیاد داریم،میخوام هم تو زندگی کنی هم من،با زبون خوش حرف بزن با آرامش لج نمیکنه،حتما برو،بیین این عذابو فقط تو میکشی ن‌پدر مادرت،برای همین اول بخودت فکر کن،یکاری کن بعدا شرمنده خودت نشی چرا کاری نکردی،بذار اگ نشد هم بگی من تلاشمو کردم.برو باشوهرت حرف بزن

فقط ی دعوا  زندگی خوب داشتم  پدرم عصبی شد با شوهرم درگیر شد خیلی بد درگیر شدن خیلییییی ب ...

یه دعوا چیزی نییست که به خاطرش زندگیت بپاشه به خودت زمان بده با همسرت حرف بزن برو پیش مشاور 

انقدر زود این همه دعوا مطرح کردی درست نبوده انگار نفت ریختی رو آتیش اگه هنوز جلسات رسیدگی نرفتی برو شکایتت پس بگیر و با منطق و حرف زدن جلو برو .

حَسبُنَا اللَّهُ وَنِعمَ الوَكيل
استارتر عزیز تاپیکاتو خوندم بنظرم این بلاتکلیفی بیشتر داره شمارو اذیت میکنه مردا تهش خیلی کمتر از خا ...

ارهه واقعا این بلاتکلیفی فقط منو داره عذاب میده رنج میده 

تصمیم دارم باهاش صحبت کنم 

ولی میترسم ولی این کارو حتما میکنمم