ببین عزیزم من دقیق نمیدونم مشکلت چی بوده اما زود برای طلاق اقدام نکن . روزانه با چندین مورد طلاق و اینطور مسائل و شکایت سرکار و دارم و کارم وکالته .زود تصمیم نگیر فکر نکن دیگه شکایت کردین یعنی زندگیتون خلاص شده به جاش برو پیش یه مشاور حیف زندگیته
استارتر عزیز تاپیکاتو خوندم بنظرم این بلاتکلیفی بیشتر داره شمارو اذیت میکنه مردا تهش خیلی کمتر از خانوما اذیت میشن برای همین برای اینک زودتر ازین بلاتکلیفی دربیای خودت باید دست بکار بشی ازنظر من البته.
برو محل کارش یا چ میدونم دوستی چیزی داره شماره ای،یا اینستاشو پیدا کن قرار بذار با شوهرت حرف بزن خودتم کوچیک نمیکنی ب شوهرت بگو من ادم زندگی کردن توی بلاتکلیفی نیستم از دستت ناراحتم خیلی چیزا شد ک دستو پامو بست نتونستم برگردم اگ اینکارارو میکنی من عذاب بکشم بدون این حق هیچکدوم از ما نیست،ما باهم خاطرات خوب و بد زیاد داریم،میخوام هم تو زندگی کنی هم من،با زبون خوش حرف بزن با آرامش لج نمیکنه،حتما برو،بیین این عذابو فقط تو میکشی نپدر مادرت،برای همین اول بخودت فکر کن،یکاری کن بعدا شرمنده خودت نشی چرا کاری نکردی،بذار اگ نشد هم بگی من تلاشمو کردم.برو باشوهرت حرف بزن