2777
2789
عنوان

چقد تو دستشویی میشینین؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 41 پست
زیاد نشستن تو دسشویی خوب نیس اثر ماورایی داره

چه ربطی داره آخه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱ یا ۲ دقیقه 😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

به یک دقیقه هم نمیرسه چه برسه یه ربع

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

با گوشی کارمیکنی تو دستشویی؟

وای یادش بخیر خالم یه دوستی داشت بیچاره یبوست داشته می رفت دستشویی گوشی با خودش می برد یکی دوبار گوشیش افتاده بود تو چاله بعدشم رفته بود تو لوله🤣

به ازدواججججممم کارمممم شوهرمممم دشمنانمم🤣🤣🤣

اهان پس علت کشف شد 

از بیست دقیقه اون تو بودنت 1 دقیقه اش سه مورد اولی هست 19 دقیقه بقیش درحال جنگ با دشمنات و چجور کاری بکنی ضایع بشن و ناکارشون کنی میگذره  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁