خوشبحال هر کی تو یخچالش کیک خونگی موزوگردو هست. اسنک های خوشمزه آش های محلی خوش اب و رنگ. یه ته مونده غذای خوشمزه وعده قبل و هر چی که خوشمزس. تو یخچال من نون بیات شده هست خرمای رنگ رو رفته. هندونه هم هست ولی هوا سرده پریودم هستم یه تیکه خوردم از سرما لرزیدم. بیچاره شوهرم روزی دوبار تخم مرغ نیمرو میکنه از گرسنگی میخوره. هر چی هم درست کنم گند میزنم. حوصله آشپزی ندارم دلم یه مادرشوهر و ننه جون کدبانو میخواد یخچالمو پر کنه😓
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاری نداره که ...کم کم درست کن دست ت راه میافته...من با اینکه بچه کوچیک دارم و شاغل تمام وقت م ...علاوه بر آشپزی هفتگی آخر هفته ها یه غذای جدید با ترکیب جدید درست می کنم مثل یانگوم طعم سازی می کنم ...خیلی کیف میده که عزیزم
عزیزم من بااینکه غذاهام تعریفی نداره ولی عاشق آشپزی وپخت وپز هستم .الان که این همه کانال آشپزی واینجور چیزا هست رسپی یه غذا رومیخوای درست کنی کم درست کن حتی اگه بدشد دور ریختی زیاد اصراف نشه ولی مطمئن باش باچند بار درست کردن وقت گذاشتن یه کدبانوی به تمام معنا میشی .
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷