2777
2789
عنوان

من یه زن کدنبانوم😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 30 پست
هی در یخچال باز میکنم ناامید میبندم. خدا چرا بهم استعداد اشپزی ندادی چرا بهم استعداد شیرینی پزی نداد ...

استعداد زیادی نمیخواد فقط تمرین میخواد...دستور پخت همه چیز توی نت هست

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همه این هنرها رو دارم ولی متاسفانه هزینه هاش خیلی میشه البته هفته ای یک بار درست میکنم... اگه هزینه داری از اینترنت شروع کن یاد بگیر 😘 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
هی در یخچال باز میکنم ناامید میبندم. خدا چرا بهم استعداد اشپزی ندادی چرا بهم استعداد شیرینی پزی نداد ...

ربطی به استعداد نداره، خودت دلت نمی خواد. 

یکی از دوستانم مثل شما بود وقتی دید شوهرش جدی حرف از طلاق میزنه به خودش اومد الان اگه یه پادگان سرزده خونش برن سفره رنگارنگ پهن می کنه

استعداد زیادی نمیخواد فقط تمرین میخواد...دستور پخت همه چیز توی نت هست

موادش باید تکمیل باشه که پولش نیست.  دروغ نمیگم صدبارم پولای کارگری شوهرمو دادم مواد و غذاها رو حروم کردم 

ربطی به استعداد نداره، خودت دلت نمی خواد.  یکی از دوستانم مثل شما بود وقتی دید شوهرش جدی حرف ا ...

من دیگه پیر شدم امیدی بم نیست.  تا این سن که یاد نگرفتم ازین به بعدم یاد نمیگیرم😔

موادش باید تکمیل باشه که پولش نیست.  دروغ نمیگم صدبارم پولای کارگری شوهرمو دادم مواد و غذاها رو ...

مرغ  اپیز  کن  و  سرخ  کن  با برنج  

کوکو  سبزی درست کن هزار تا چیز کم  خرج  تر  نسبت  به  چیزای  گرون  هست 

عجب ....

چه جوری شوهر کردی ؟

کاری نداره که ...کم کم درست کن دست ت راه می‌افته...من با اینکه بچه کوچیک دارم و شاغل تمام وقت م ...علاوه بر آشپزی هفتگی آخر هفته ها یه غذای جدید با ترکیب جدید درست می کنم مثل یانگوم طعم سازی می کنم ...خیلی کیف میده که عزیزم

عزیزم من بااین‌که غذاهام تعریفی نداره ولی عاشق آشپزی وپخت وپز هستم .الان که این همه کانال آشپزی واینجور چیزا هست رسپی یه غذا رومیخوای درست کنی کم درست کن حتی اگه بدشد دور ریختی زیاد اصراف نشه ولی مطمئن باش باچند بار درست کردن وقت گذاشتن یه کدبانوی به تمام معنا میشی .

کوکپد نصب کن

این تاپیک 👇 رو هم‌ ذخیره کن

https://www.ninisite.com/user/dc3550f5-2bff-4d60-8654-1e280ed27cc1/royayezendegi

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷