2777
2789
عنوان

داداشم یکی رو میخواد یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مادر بزرگم سرطان داشت خواهرش هم همینطور

دکتر گفت ارث سرطان دارین ولی خطرش براش درجه یک ها هست یعنی بچه های اون فردی ک سرطان داشته نه نوه هاش اون خیلییییییی احتمالش کمه

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔

الان سرطان خیلی زیاد شده 

مواد غذایی ، هوای الوده ، استرس و...

دیگه کمتر کسی هست که ارثی درگیر این بیماری باشه

و هر کسی ممکنه گرفتار بشه 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨

این دلیل نمیشه که ازدواج نکنن !!

تو خانواده و فامیل ماهم چند نفر سرطان گرفتن و مردن ولی بقیه از زندگی ساقط نشدن

در ضمن سرطان اگر زود بفهمن درمان داره 

خیلی میترسی عروستون سرطان بگیره دور از جونش ازدواج که کردن بگو هر ۶ماه چکاپ کامل انجام بدن

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

تو خانواده وفامیل دختره چندنفر سرطان دارن؟بعدشم برادتو دختره غریبه هستن پس احتنال اینکه ژن بیمار به ...

توی خانواده دختره عموش ، پدرش ، و یه برادر داشتن که دوسال از دختره بزرگتر بوده که فوت کردن 

حرفتونو برای سی چهل سال پیش که بیماریهای عجیب کمتر بود منطقی به نظر میاد نه الان که هر کدوممون تو شرایط آب و هوایی و امواج و خوراکیهای غیر استاندارد سرطان غیر فعال هستیم و هر لحظه ممکن از یک جامون بزنه بیرون 😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦