بچه ها داداشم از یه دختره خوشش اومده بعد دختره توی روستا زندگی میکنن و پدرشون فوت کرده و پدرشون بر اثر فوت سرطان روده فوت کرده ، آقا ما تحقیق کردیم اینا خانواده ی خوبی هستن و واقعا تو این شکی نیست، اما از هر کی میپرسیم میگن ۵۰ درصد احتمال گرفتن سرطان وجود داره ، هردوتاشون جوون هستن هیچی معلوم نیست ولی ما هرچی میگیم خدایی نکرده چند سال دیگه احتمال این هست که این دختره هم سرطان بگیره ، بعد ارثی هست خب احتمال اینم هست که به بچه برسه ولی گوش نمیده میگه تو از کجا مطمئنی شاید این سرطان بگیره دارم میگم این فقط یه احتماله میگه حالا شما نمیخواد بدبین باشید 🤦
تو خانواده و فامیل ماهم چند نفر سرطان گرفتن و مردن ولی بقیه از زندگی ساقط نشدن
در ضمن سرطان اگر زود بفهمن درمان داره
خیلی میترسی عروستون سرطان بگیره دور از جونش ازدواج که کردن بگو هر ۶ماه چکاپ کامل انجام بدن
تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏
حرفتونو برای سی چهل سال پیش که بیماریهای عجیب کمتر بود منطقی به نظر میاد نه الان که هر کدوممون تو شرایط آب و هوایی و امواج و خوراکیهای غیر استاندارد سرطان غیر فعال هستیم و هر لحظه ممکن از یک جامون بزنه بیرون 😐
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
این حرفتون خیلی مسخرس اینطور باشه هر کسی ک پدر ومادرش براثر سرطان فوت شده رو کسی نباید باهاشون ازدواج کنه منم مادرم سرطان کبد داشتن فوت شدن این چیزا تو زندگی قابل پیش بینی نیس