2777
2789
عنوان

چقدر بچه آدم خسته می کنه!

191 بازدید | 16 پست

می خواهی بخوابی ، همه اش باید بیاد کنارت و سر و صدا کنه و همه چیز به هم بریزه! 

می خواهی تلوزیون ببینی ، همون موقع میاد و می خواد شبکه پویا ببینه ! 

می خواهی ظرف بشوری ، چهارپایه میاره کنار سینک می ایسته و دست هاش می کنه زیر شیر آب تا ظرف بشوره و لباس هاش خیس می کنه! 

می خواهی کتاب بخونی ، میاد رو میزت می شینه! و می خواد با خودکار کتابت خط خطی کنه! 

براش مداد شمعی میاری که بشین کنارم و نقاشی بکش ، بعد رفتم دیدم رو دیوارها و در کمد ، مداد شمعی کشیده! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ادما واسه چی بچه دار میشن ادامه نسلم که اصلا دلیل منطقی نیس 

همه اونهایی که انقدر می گفتند بچه بیار ، بعد بچه دیگه می رن پی کارشون و علی می مونه و حوضش! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

همه این سختیا وقتی سرحال باشی لذتن 

حیف که نا خیلی خسته و عصبی و بی حوصله ایم 

ظهر پریود بودم میخواستم دو دقیقه بخوابم میگفت نباید بخوابی بیا پیشم 

بعد کلی اصرار هی میگع میخوام برات کتاب بخونم 

حالا اون خودش خوابیده من باید پاشم پای کارام 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

کاش میشد دایه گرفت بندازیمشون بغل یکی دیگه بزرگ شن 

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

همه اونهایی که انقدر می گفتند بچه بیار ، بعد بچه دیگه می رن پی کارشون و علی می مونه و حوضش!&nb ...

نه عزیزم اونا هستن در کمینن تا یه اشکالی ازت سر بزنه بمرن بهت ایراد بگیرن که بچتو درست تربیت کن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

همه این سختیا وقتی سرحال باشی لذتن  حیف که نا خیلی خسته و عصبی و بی حوصله ایم  ظهر پر ...

تصور کن بعد ظهر خسته و گیج خوابی ، اونم اومده کنارت که دیگه بخوابه بعد می بینی پوشکش کثیف کرده و تازه باید بلند شی و پوشکش عوض کنی!