2777
2789
همیشه آبکشی میزارم نون هم کف قابلمه میچینم منتها برنج خیلی زیادی ب نونا میچسبه و چون ته دیگ نمیخوریم ...

عزیزم اگه همه‌ی راه حل هایی که دوستان گفتن انجام دادی و نتیجه نگرفتی ته قابلمه به جای ته دیگ یه پیش دستی استیل بزار،دیگه هیچ ته دیگی نخواهی داشت

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

همیشه آبکشی میزارم نون هم کف قابلمه میچینم منتها برنج خیلی زیادی ب نونا میچسبه و چون ته دیگ نمیخوریم ...

عزیزم ته قابلمه که قراره برنج داخلش دم کنی اب بریز و یه بشقاب چینی برعکس بزار داخل قابلمه و برنجت رو بریز روش و بزار دم بکشه  یکدونه برنج هم ته دیگ نمیشه مخصوصا برای مهمونی ها و نذری کلی برنج ته دیگ نمیشه دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدمن جواب میدم،چون این مساله رومیخواستم برای خودم مشخص کنم،قبلا حساب کتاب کرده بودم وبراتون توضی ...

درسته عزیزم من هفته ای ۳ روز برنج درست میکنم تقریبا هر روز نیم کیلو که همونو همسرم و دخترم ظهر و شب میخورن من فقط ظهر  میخورم هفته ای ۱.۵ کیلو میشه و ماهی ۴.۵ کیلو. گاهی وقت ها ۴ کیلو هم میشه و اینکه مهمون هم خیلی مهمه ما چون کوچک فامیل هستیم معمولا مهمونی میریم شاید دو ماهی یکبار مهمون داشته باشیم که اونا هم تعدادشون کمه. بعد اینکه من یکشب برنج بخورم فرداش نیم کیلو رو وزنم می ره برا همین مراقبم. خیلی ها خوش خوراکن یا استعداد چاقی ندارن یا مهمون زیاد دارن... نمیشه مقایسه کرد

حالا ک بحث برنج داغه ، میشه منو راهنمایی کنید ما خیلی مصرف برنجمون زیاده خیلی کم پیش میاد غذای نونی ...

سلام ته دیگ نون بذارین.نونی که یکم بیات شده چون میگین نمی‌خورین.یا اینکه یه ظرف استیل هم دیدم بعضی ها میذارن ته قابلمه.من خودم این شیوه رو دوست ندارم.در نهایت یکی دو بار که پختی دستت میاد چند پیمانه لازمه واسه شما.تو قابلمه کوچیک هم درست کنید بهتره

عزیزم اگه همه‌ی راه حل هایی که دوستان گفتن انجام دادی و نتیجه نگرفتی ته قابلمه به جای ته دیگ یه پیش ...

منم همیشه همینطور دم میکنم البته من بشقاب چینی میزارم استیل ندارم وقتی مهمون بیاد آب میریزم تو قابلمه چندتا بشقاب برعکس میزارم تهش و برنج رو میریزم روش اصلا ته دیگ نداره بقول شما 

خواهرم برای خودشون که چهار نفر هستن اول برنج رو که آبکش کرد بعد نصف لیوان آب ریخت ته قابلمه و برنج رو با همون آبکش استیل گذاشت تو قابلمه طوریکه آب ته قابلمه به ابکش برخورد نکرد بعد در ابکش رو با همون در قابلمه گذاشت انقد قشنگ دم کشید و دون دون شد که نگو 

درسته عزیزم من هفته ای ۳ روز برنج درست میکنم تقریبا هر روز نیم کیلو که همونو همسرم و دخترم ظهر و شب ...

اینم اصلاح کنم که هر روز نیم کیلو نمیشه تقریبا ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم میشه نیم کیلو برای ما خیلی زیاده. ماهی یک بسته ۴.۵ کیلویی تموم میشه

حالا ک بحث برنج داغه ، میشه منو راهنمایی کنید ما خیلی مصرف برنجمون زیاده خیلی کم پیش میاد غذای نونی ...

برنج کته ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت کافیه برا دم کشیدن.شاید زیاد رو گاز میمونه. ته قابلمه نون یا سیب زمینی بذارید که برنج هدر نره. من معمولا برای خودمون با قاشق برنج میریزم. خودم ۱۰ تا ۱۲ قاشق میخورم همسرم ۱۵ قاشق. دخترم ۷ قاشق. بیشتر براشون بریزم میمونه یا باید بریزم دور یا دوباره شب داغ کنم.

منم کم کاری تیرویید دارم چرا دکتر بهم نگفته کلسیم بخورم!!!

منم اینو شنیدم که قرص تیرویید دشمن استخون هاست و بدن به کلسیم بیشتری نیاز داره. البته من هنوز قرص نمیخورم چون شیر کم میخورم سعی می کنم ماست و پنیر بیشتر بخورم. جدیدا دانه چیا خریدم که شب یک مقداری قاطی ماست میکنم و میخورم اونم کلسیم داره. انجیر خشک هم کلسیم بالایی داره.

عزیزم خدا همسرت را شفا بده میدونم شرایطت خیلی سخته فقط خواستم اینو بدونی که با بالا رفتن سن تغییرات ...

خواهر گلم که همسرتون مریضه از خداوند شفای ایشان وهمه ی بیماران رو خواستارم ولی خواستم در تایید حرف دوستمون بگم که دین واقعا راهگشا است وبسیار کمک دهنده است از خداوند کمک بخواه مطمئن باش نیروهای غیبی به کمکتون خواهد آمد تنها متوسل بشو و از اائمه اطهار کمک بگیر صد در صد نتیجه میگیری من خیلی نتیجه گرفتم وخدا رو شکر هنوز هم برای کارهام وزندگیم امیدم دعا کردنه ومتوسل شدن هست الان میدونم که خیلی خسته ای ولی ۴۰ مرتبه سوره کوثر رو به آب بخون ونیت کن برای هر چی میخوای برای شفا برای کار برای آرامش خودت وخلاصه هر چیزی بعد از این آب بخورید یا شربت درست کن شربت گلاب وزعفران ویا هر چیزی بده به همسرت خیلی مجربه خصوصا روزهای۴ شنبه انشا الله حضرت زهرا کمکتون کنه همچنان که به من کمک کردن خانوم خیلی مهربونه کمکت میکنه مطمئنم صبور باش میوه صبر شیرینه

خواهر گلم که همسرتون مریضه از خداوند شفای ایشان وهمه ی بیماران رو خواستارم ولی خواستم در تایید حرف د ...

ما  یک همسایه داریم خانواده بسیار با شخصیت خانومه دچار بیماری افسردگی شدید شدن با داشتن یک پس ودوتا دختر کوچولو خلاصه این بنده خدا به خاطر این بیماری زمینگیر شد وزندگی براش بی معنی ومفهوم مادرش بنده خدا وهمسرش خیلی ناراحت واذیت بودن ولی همیشه در برابر بیمار صبور بودن ما صدای داد وفریاد خانوم رو میشنیدیم نفرین به بچه هاش میکرد یک وقتهایی گریه با صدای بلند وخلاصه خیلی گرفتار بودن ولی خوب دکتر برده بودن ودارو استفاده میکرد الان هم دارو میخوره ولی دیگه خوبه به هر حال سالها گذشت وروز به روز بهتر شد خیلی به بچه هاش رسیدگی میکرد غذاهای خوب درست میکرد هر سال عیدشیرینی های خوشمزه درست میکنه بچه هاش دکتر شدن مهندس شدن برا خودشون کسی شدن و مسافرت میرن خانوم وهمسرش مکه رفتن والان دیگه خدارو شکر یک خانواده ی خوشبختن بچه ها مواظب مامان هستن استخر میبرن و رستوران میبرن وحتی وقتهایی که ما کمک پزشکی میخوایم سریع خودشون رو میرسونن البته هنوزم دارو هاشو که فکر کنم کمتر شده باشه رو میخوره تحت نظر دکتر ولی خواستم بگم خواهر گلم نا امید نباش وکمک وهمکاری وغذاهای مقوی به همراه داروهای دکتر خیلی کمکت میکنه انشا الله که شو هرتون خوب وسلامت بشن ببخشید پر حرفی کردم

برنج هر سال و یه جا میگیریم120کیلومرغ 4در ماه گوشت 1/5نیم کیلو درماهچرخ‌کرده 3کیلو در ماهماهی 2تا غز ...

ماشا الله خدا قوت شما این همه کار رو چجوری یاد گرفتی خواهر برا خودتون حتما اسفند دود کنید ماشا الله