2777
2789
نه عزیزم چه عذاب وجدانی ما خودمون هر وعده چهار استکان برنج می‌ذاریم هم ناهار میخوریم هم شام گاها یکم ...

استکان منظورتون ، استکانای شیشه ای قدیمی؟  اونا که خیلی کوچیکن ... 

مصرف برنج هر خانواده ای فرق داره بنا به اشتها و .‌‌... 

ولی استکان بزرگ هم باشه،  ۵ استکان برا ۲ وعده ی یک خانواده ی ۴ نفری ، خیلی برام عجیبه که کافی باشه ؛ مگه اینکه هر نفری در هر وعده ۷، ۸ قاشق بیشتر برنج نخوره ...  و خیلی عجیب تر اینکه اضافه هم بیاد ...‌ 

خوش بحالتون اینقدر کم خوراکین ،  در عوض پولش سیو میشه :))

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ک بحث برنج داغه ، میشه منو راهنمایی کنید 

ما خیلی مصرف برنجمون زیاده خیلی کم پیش میاد غذای نونی یا حاضری بخوریم 

الان ک دقت میکنم من دور ریز برنجمم زیاده چیکار کنم ک چ جوری برنج رو درست کنم ک دور ریز نداشته باشه 

منظورم اینه به ت دیگ قابلمه خیلی برنج میچسبه و ته دیگم نمیخورن باید بریزم بره

منو ی بچه کم خوراک ۶ ساله ی کیسه ۱۰ کیلویی ۴۰ روز تا ۱ ماه مصرف میکنیم 

معمولا شوهرم ماموریته 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

مرسی گلم😍😘

شما اومدی انقلاب به پا کردی قشنگ تاپیک رو تکون دادین ها خخخخ یه خونه تکونی ذهنی کردیم هممون داریم میخونیم پست ها رو...

شما هم عین معصومه جون از این ببعد چراغ این تاپیک هستین از تجریباتتون استفاده میکنیم . مامان خوبی هم هستین ..مواظب خودتون باشین

خیلی خیلی مبارک عزیزم 😍 باریکلا به مدیریت شما دوست عزیز انشالله همینطور ادامه دارد بشه پس انداز های ...

ممنونم عزیزم همچنین برای شما 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
مرسی گلم😍😘

عزیزم تو خروجی هاتون اینهمه اقساط وام داشتید جسارتا تبدیل به چی شده وام ها؟

و اینکه گفتید یکبار انگار صفر شدین و دوباره شروع کردین چجوری سرتون کلاه گذاشتن؟ اگر دوس داشتید بگید تجربه میشه خوندنش

حالا ک بحث برنج داغه ، میشه منو راهنمایی کنید ما خیلی مصرف برنجمون زیاده خیلی کم پیش میاد غذای نونی ...

سلام شما چند کار میتونین بکنین یا برنج و آبکش کنین ته دیگ نون یا سیب زمینی بذارین .یا اگه کته میذارین تایم پخت برنج حواستون باشه ته نگیره .یا از قابلمه نو استفاده کنین که تهش نچسبه و....

سلام شما چند کار میتونین بکنین یا برنج و آبکش کنین ته دیگ نون یا سیب زمینی بذارین .یا اگه کته میذاری ...

همیشه آبکشی میزارم نون هم کف قابلمه میچینم منتها برنج خیلی زیادی ب نونا میچسبه و چون ته دیگ نمیخوریم باید همون برنج و نون رو بندازم دور

نمیدونم دلیل این ک برنج زیادی ب نون میچسبه چیه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

وقتی دخترم دنیا آمد به هوش آمدم دخترم وگذاشتن بغلم ...همون موقع بوسش کردم درگوشش گفتم تو قلب منی بیر ...

ماشااااالله ۱۲ سالگی ازدواج کردید 

انقد همه چی دقیق و به جاست فکر کردم دارم کتاب داستان می خونم 

☺️

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
حالا ک بحث برنج داغه ، میشه منو راهنمایی کنید ما خیلی مصرف برنجمون زیاده خیلی کم پیش میاد غذای نونی ...

معلومه بیشتر برنجت دور ریز میشه ....

کف قابلمه یه تیکه نون بذار ،  اگه به موقع گازو خاموش کنی، ته دیگ کمتری میگیره ... ولی بازم همون نون خوبه ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
شما اومدی انقلاب به پا کردی قشنگ تاپیک رو تکون دادین ها خخخخ یه خونه تکونی ذهنی کردیم هممون داریم می ...

ای جانم مرسی از این همه محبت وانرژی مثبت زنده باشی گلم😘

برنج هر سال و یه جا میگیریم120کیلومرغ 4در ماه گوشت 1/5نیم کیلو درماهچرخ‌کرده 3کیلو در ماهماهی 2تا غز ...

ماشاالله چقدر فعال هستین شما،میخواستم ببینم پودر سیر و شیره‌ی سیب رو چطوری تو خونه درست میکنید!؟ممنون

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

معصومه جون من امروز به همسرم گفتم پول بده قرص کلسیم بگیرم چون 10 ساله قرص تیروئید مصرف می کنم باید ق ...

منم کم کاری تیرویید دارم چرا دکتر بهم نگفته کلسیم بخورم!!!

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

همیشه آبکشی میزارم نون هم کف قابلمه میچینم منتها برنج خیلی زیادی ب نونا میچسبه و چون ته دیگ نمیخوریم ...

احتمالا یا برنجتون تازه س که به اصلاح نرم میشه و میچسبه یا زیاد می جوشونین .برنج اگه تازه س باید تایم کمی خیس بخوره و زود آبکش بشه. یا روغن کم  و آب زیاد می ریزین موقع دم گذاشتن.

حتی من کته که میذارم ته قابلمه نمی چسبه.

شما این سری برنج و به اصطلاح زنده آبکش کنین و فقط یه استکان آب با روغن موقع دم بریزین و زیر قابلمه رو کمه کم کنین و به موقع هم شعله رو خاموش کنین ببینین چطور میشه.

معصومه جون من امروز به همسرم گفتم پول بده قرص کلسیم بگیرم چون 10 ساله قرص تیروئید مصرف می کنم باید ق ...

منم کم کاری تیرویید دارم چرا دکتر بهم نگفته کلسیم بخورم!!!

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن