2777
2789

بچه ها خیلی دلم برا امام رضا تنگ شده اما جور نمیشه برم پابوسش😢 یه کوچولو از ته قلبای مهربونتون میشه از امام رضا بخواین منو با خانوادم دعوت کنه و جورش کنه بریم زیارتش💔🌹قربون شما مهربونا🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خیلی دلم برا امام رضا تنگ شده اما جور نمیشه برم پابوسش😢 یه کوچولو از ته قلبای مهربونتون میشه ...

ان شاا...به زودی دعوت میشی وقسمتت میشه بری.فعلا برای رفع دلتنگیتون میتونی زنگ بزنی حرم وازدور سلام بدی

خدایا بی نهایت شکرت
دوستانی که سکه‌ی پارسیان فروختن ممنون میشم جواب بدین پارسیان رو چند تومن زیر تابلو برمیدارند!؟من به ...

من پول‌های بچه هامو میدم پارسیان یکبار نزدیک ۳گرم ونیم شد بردم تعویض کردم دادم پلاک وزنجیر به قیمت تابلو برام تعویض کرد چیزی کسر نمیکنن برای تعویض

ولی تجربه فروش پارسیان نداشتم

معصومه جان سلام❤️☁️ منم وسایل خونم خیلی درب و داغون شدن🥺تو این ۱۴سال فقط یک مبل تختشو و یک میز نهار ...

سلام به روی ماهت عزیزم 

هیچ اشکالی نداره عزیزم 

مهم از این به بعد که با درایت و مدیریت همشون رو تغییر بدی

ببین عزیزم ❤️ بشین لیست کن نواقصت رو 

ببین چیا کم و کسری داری بنویس 

به دوستان هم گفتم اگه میخواین نواقص خونه اتون رو بدونین 

یه بار وقتی مهمونِ رو در بایستی داشتین 

همه اشون خود به خود ،میاد به چشمت که چیا رو باید عوض کنم 

چیا باید کلا دور ریخته بشه ✅

همه اشون رو دونه دونه بنویس

وسیله های کوچیک یه طرف 

وسیله های سنگین یه طرف 

بعد بشین الویت بندی کن ببین کدوم واجب هستش 

اونو بذار الویت ✅

براش باکس تعیین کن ،و ماهانه یا هفتگی پول براش کنار بذار 

برای وسیله های بزرگ هم میتونین چک بدین ،یا اقساطی بگیرین 

وسیله های بزرگ رو بذار ،رو دوش همسرتون ❤️

ولی وسیله های کوچیک رو هم خودتون با مدیریت ،و برنامه ریزی ،مبتونین کم کم جایگزین کنین 

هر سه ماه یکبار یه وسیله بگیری ،از همون وسیله های آشپزخونه ،یا ظرف و ظروف ،یا پرده و ....

خواهی دید که در سال چهار قلم وسیله ی خونه ی تو نُو شده ✅

در سال یه دونه هم از وسیله های بزرگ رو اگه همسرتون توانستند عوض کنند ،با توجه به شرایط مالی اتون 

به کل میبینی در عرض دو سال قشنگ به خونه ات هم رسیدی 

و در کنارش هم عزیزم حتما سعی کنید قدر وسیله هاتون رو بدونین ✅ که هر چقدر هم در سال تغییر بدین 

با مُد پیش برین 

میلیونی براش هزینه کنید 

ولی در نگهداریش کوتاهی کنید 

هیچ ارزشی نخواهد داشت ✅این هزینه کردن هاتون 

کسی که درِ خونه ی مارو میزنه ،ظاهر رو میبینه 

کدبانو گری و با سلیقه بودن مارو میبینه 

نمی‌بینه که من در سال چقدر طلا پس انداز کردم ✅

سعی کنید برای هر قسمت از زندگی به بودجه ای تعلق بدین 

که بدون عذاب وجدان گرفتن برای خودتون و زندگی اتون هزینه کنید ✅

@royayezendegi‍ 

دوستانی که سکه‌ی پارسیان فروختن ممنون میشم جواب بدین پارسیان رو چند تومن زیر تابلو برمیدارند!؟من به ...

من ماه قبل حدودا شش هفتا پارسیان داشتم فروختم

طلافروشی بردم و صرافی قیمت گرفتم، طلافروشی گفت اینا جزو طلاهای متفرقه س و قیمتش پایین تربود ،یادم نیست چقد پایینتر ولی پایینار از نرخ طلا بود 

بااینکه طی ده ماه اینارو خریده بودم ولی سر یکی اش که ازین سبز رنگا بود ، بامبول دراورد ک این قدیمیه مال سه چهار سال قبله اینو نمیخرم و فلان ..گفتم شش ماه قبل خریدم باورنکرد ،شایدم میخاست تو سر مال بزنه

خلاصه خرید دیگع ولی ضررکردم

دیگه تصمیم گرفتم پارسیان نخرم اصلااا

پول جمع میکنم هرچقد بخام میزنم به قلک طلام پیش طلافروشم ،همون لحظه طلا بنامم ثبت میشه .

👑🌾

معصومه جون خدا قوت مرسی که اینقدر وقت میذاری و تایپ میکنی. چقدر عجیبه که خواهرشوهرتون وقتی شام دعوت ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ بله عزیزم دقیقا ما هم ناهار رو سبک میخوریم که برای شام میل داشته باشیم 

حالا نمی‌دونم چطور میتونن بُخورند

نوش جونشون ❤️ ولی از همون سن کودکی بچه هاش اضافه وزن دارند و باشگاه میرند 

خودش با اینکه فشار داره ،و سنی هم نداره 

با اون فشار بازم مراعات نمیکنه  هر چی دستش اومد میخوره 

چه ایده ی خوبی عزیزم 😍👌با حرف شما منم به ذهنم رسید که از الان برای خرید های عید خورد خورد تو یکی ا ...

ببخشید میدونم سوالم غیر اقتصادیه ولی سالاد سزار چجوری درست میکنید برای من زیاد خوب نمیشه ممنون

ازاد هم کامپیوتر قبول شدن؟به نظر من اجازه بدید رشته ای که بهش علاقه داره تحصیل کنه درآینده هم از نظر ...

آره عزیزم. تصمیم بر این شد  آزاد بره رشته کامپیوتر  من با رفتن به شهر دیگه. مخالف بودم. که خداروشکر قبول کرد همین شهر خودمون دانشگاه بره  ما مشهد هستیم. اینجا هم دانشگاههای خوبی داره 

سلام عزیزم من معمولا فیله میگیرم کیلو ۳۰۰ بسته بندی هست. برای گرفتن بو هم پیاز فراوان و زردچوبه پودر ...

خانمی با این روش دیگه بویی نمیده؟ منم ازخیلی وقته تو فکر بودم بگیرم ولی بخاطر بو نمیگرفتم