2777
2789
سلام پسر منم خیلی مشتاقِ برای تیزهوشان من با اینکه مخالفم میخوام‌حمایتش کنم کتابهای هوش et و کمپلکس ...

راستش خودم اول خیلی موافق نبودم ،  ولی از پارسال که کلاس پنجم بود ، معلمش بارها به خودم و پسرم گفته که برا تیزهوشان حتما بخونه و هوشش خیلی بالاست مخصوصااا ریاضی که فوق العاده س .... ؛  از طرفی پسرم عاشق کتاب های ریاضی فیزیک زیست و شیمی و نجوم و قبلا یه شهر دیگه بودیم ، دسترسی به کتابخونه راحت بود، کل کتابهای کتابخونه رو خونده و عاشق مطالعه س .... استرسی هم نیست (برعکس خودم و درست شبیه پدرش:))  

با همه ی وجود بازم برا تیزهوشان اقدامی نکردم ، تا اینکه معلمش گفت ، چون بچه هایی که تواناییش رو دارن واقعا باید سطح بالا درس بخونن و  سطح پایین بهشون آسیب میزنه .... 

برا کلاس هم ، باز من فکر میکردم خودش واقعا اگه واقعا تیزهوش باید با تست زنی قبول شه ولی الان چون همه کلاس میرن ، دیگه دانش اموزا در یک سطح نیستن و شانس قبولی یکسانی ندارند .... 

تو شهر مادریمون، معلمی هست تازه چند تا تیزهوشان قبولی داشته ، کارش خوبه؛ امروز بهش زنگ زدم گفت که آنلاین با ظرفیت محدود کلاس میذاره ... ببینم چیکار کنم

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
[QUOTE=398062041]سلام عزیزان پسرم کلاس ششم و میخوام به امید خدا ، برا آزمون تیزهوشان ثبت نام کنم .. ...

چه خوب که یه منبع در دسترس هست 

پسر من سیستمش یه جوریه که ، باید به جز ما ، به معلمی کسی درس پس بده که در این صورت خوبه ... و گرنه منظم انجام نمیشه ؛  با کلاس آنلاین فعلا شرایطم جور، هزینه ش هم خوبه ۱۰ تومن میشه ‌‌.. 

در کسری از ثانیه میخونه میاد بیرون!!!  همین چند روز پیش ، امتحان از دروس ریاضی علوم و فارسی پارسالشون گذاشتن ، همه ۱۰ سوال ریاضیش درست بود ... علوم و فارسی هم کتاب نداشت از گوگل خوند اما چه خوندنی ، سر جمع یک ساعت نخوند ، تو جلسه با معلمشون ، بین مادرا معلمشون دنبال من بود که چه کسی مادر امیرعباس، قربونش برم ... ؛ جان من است او ...‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارس که حقوقشون خیلی کمه ولی دانشگاه باز خوبههمسر من نظامی بودن عزیزمچند تا بچه دارین؟

حقوق مدارس غیر انتفاعی کاملا بستگی به نیرو داره 

می‌تونه کم باشه می‌تونه زیادتر از حقوق رسمی ها هم باشه 

ولی حقوق استادهای حق التدریسی دانشگاه به تمام معنا افتضاحه اصلا خوب و بد هم تو دانشگاه نیست فکر کنم پارسال میانگین جلسه ای هفتاد هزار تومان میدادن اون هم اگه تعطیل میشد و اینا دیگه جلسه حساب نمیشه بعد هم تسویه دانشگاه ماهانه نیست ترمی هست یعنی یه ترم کار می کنی بعد سه چهار ماه حقوق میدن 

حقوق اساتید هیئت علمی خوبه اون هم که باید دکترا داشته باشی بعد هم کلی مقاله و پژوهش و .....هزار تا مورد دیگه که بتونی هیئت علمی بشی که به تمام معنا سخته چون من کلی همکار دکترا دارم که میگن هیئت علمی شدن تقریبا غیر ممکن چون خیلی کم میگیرن 

اونایی که حق التدریس دانشگاه هستند اغلب برای کلاس تو و دانشگاه درس میدن وگرنه از نظر مالی هیچ آورده ای نداره 

خود من پونزده سال پیش دانشگاهی تدریس می کردم از وقتی کارم گرفت کلا دانشگاه رو گذاشتم کنار 

چون وقتم رو می گرفت درآمد هم نداشت 

سلام عزیزمپسر من امسال هفتمبرای تیزهوشان اسم نوشت کتابش هم تهیه کردیم ولی حقیقتا تلاشش کافی نبود بای ...

پس حتما باید کلاس بره ....  کمپلکس رو تابستون براش خریدم ... 

پسر من اتفاقا عاشق مطالعه س ، و هر چه درساش بیشتر باسه و جذاب بیشتر میخونه .... 

کمپلکسای تی اسمارتیز ۱۰۰۱ ۱۰۰۲ ۱۰۰۳سمپادیوم ( ازمونه) و خیلی کتاب دیگه که خاطرم نیست .باید بگردین یک ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون ... 

روزی ۵ ساعت برا تیزهوشان خیلی زیاد بنظرم، البته بازم باید از معلمشون بپرسم چون حقیقتش راضی نیستم بچم با ضرب و زورخیلی زیادی تیزهوشان قبول شه ... باید خودشم ذاتا در کنار کلاس و کتاب این توانایی رو داشته باشه ... شایدم من اشتباه می کنم ..... 

اتفاقایادم اومد معلمشون می گفت ، فلانی قبول شد مشاور ۲۴ ساعت زنگ میزد و پیگیر بود و .... ؛  هر چی فکر میکنم ،  دوست ندارم بچه م اینطور بهش فشار بیاد در این حدددد و اون آرامش درونی که خودش داره تبدیل به استرس شه... نه برا الان که برا زمان کنکور که انرژی اصلیش رو بذاره برا کنکور ... 

عزیزم دخترم کلاس هفتمه امتحان تیزهوشان داد قبول نشد درسش عالی و کللس نرفت وقتی کارنامه اومد حدود ۷ ...

آره قطعا .... چون بقبه بچه ها این توانایی رو دارن ...با ازمون دادن و ...

سلام گل❤یعنی شما تو این ۱۵ سال هیچ پس‌اندازی نکردید سالی یک گرم طلا هم می‌گرفتید باید الان ۱۵ گرم رو ...

سلام عزیزم،شوهرم پول نمیده فقط ضروریات رو میخره،بفهمه من پول دارم تا اونو ازم نگیره ول نمیکنه،قبلا وام میگرفت کار میکرد زمین خرید اونو فروخت گذاشت تو بورس 

طلا داشتم با دعوا وزور ازم گرفت فروخت گفت قرض دارم 

به هیچ‌صراطی مستقیم نیست

خیلی بداخلاقه،هرکاری میکنم که بتونم ازش پول بگیرم یا تشویقش کنم به پس انداز اصلا نمیشه

آینده نگر نیست بی فکره

ممنونم عزیزم از راهنماییتون ... روزی ۵ ساعت برا تیزهوشان خیلی زیاد بنظرم، البته بازم باید از معلمشون ...

عزیزم منظورتون ضربیب هوشی هست که اونو بچه منم داشت که همه معلما اصرار داشتند تیزهوشان بره و دقیقا بچه منم عاشق مطالعه کتاب های متفرقه هست و پس با مطالعه آشنایی کامل داشت .

البته شهر ما رتبه ها بالا بود باز ممکن شهر شما رتبه های آزمون تیزهوشان پایین باشه خب این یک امتیاز هست 

من دیدم قبل آزمون تیزهوشان با بعدش کاملا متفاوت شد .

این آزمون ربطی به هوش نداره چون همه آموزش میبینن شاید حتی بگی شانس جایگاه بالاتری داره تا ضریب هوشی .حالا خودتون قدم توی این راه میزارید متوجه میشید .میگم من باید موسسه عالی ثبت نامش می کردم ولی با خودم فکر میکردم موسسه معمولی رو به خوبم باشه کافی هست بچه خودش باید بخونه بعداً فهمیدم اشتباه فکر میکردم .تنها دلیل قبول نشدنش انتخاب موسسه اش بود .یا شایدم بچه من پتانسیلش نداشته نمی‌دونم حقیقتش 

معلم مدرسه اش که معلمه نمونه منطقه هم هست وقتی فهمید قبول نشده خیلی ناراحت شد و می‌گفت حیف این بچه با این استعداد که قبول نشده 

.هر چی بود از ما که گذشت انشاا... شما موفق باشی .

سلام گل❤یعنی شما تو این ۱۵ سال هیچ پس‌اندازی نکردید سالی یک گرم طلا هم می‌گرفتید باید الان ۱۵ گرم رو ...

میدونی خیلی بدجنسه،مثلا یه کاری برامون بکنه تا اونو کوفتمون نکنه دست برنمیداره

۱۵ ساله نمیتونه لیسانس بگیره کلی پول حروم کرد،خیلی به حرف پدرو مادرشه ۴۵ سالشه فکر میکنه من دشمنشم و فقط مادرشه که صلاحشو میخواد و همین مادرش زندگی همه رو به هم میریزه بعد خودشو‌خوب جلوه میده از سه تا عروس هیچ کدوم نمیریم خونش

چون فقط دخترو دامادو آدم میدونه

هرچی دستش بیاد خرج پدرومادزش میکنه،هرچقدر میگم تو متأهلی هیچی نداریم دلت برا بچه هات نمیسوزه انگار با دیوارم

دوسه ساله میشه هرچی میگم میگه برو مهریتو بذار اجرا خوش اومدی

سلام عزیزم ❤️ شبتون بخیر و نیکی باشه نه عزیزم قرار نیست ده ملیون بخوابه برای هر صد هزار تومن در روز ...

قربونت برم ممنون از توجه وپاسخگویی راستی معصومه جون این یک ملیون هم گذاشتم رو پولی که میخواستم قرض خواهر م رو پس بدم و هفته ی پیش به لطف خدا و راهنماییتون رفتم و سکه ها رو فروختم ۱۶۹۴۰۰۰۰تومن شد ۴ تومن هم جور کردم بهش اضافه کردم شد بیست ملیون تقریبا بیست ملیونش هم که قبلا داده بودن ای شد ۴۰ تومن براش واریز کردم وتشکر کردم گفتم ده تومنش هم آخر ماه برات میریزم  باورت نمیشه دیدم فرداش از یک جایی ده ملیون بلا عوض بهم داده شد برای قرض خواهرم واون عزیز گفت این پول رو هم بریز به حساب خواهرت تا دیگه حرفی نباشه ومن تونستم با سربلندی وافتخار ۵۰ ملیون قرض خواهرم رو در عرض یکماه ونیم پرداخت کنم ممنون از راهنماییت خواهر گلم 

سلام دوستان امروزتون بخیر و شادی باشه 

من ۵۶۰۰ تا آخر ماه پول دارم 

تو‌ لیست خریدم تا اخر ماه سیب زمینی و ماکارونی و مایع ظرفشویی نیاز دارم که باید بخرم .

چه مبلغی برای پس انداز بزارم کنار و دقیقا باهاش گیگابایت میشه کرد 

میدونم خیلی کمه ولی دیگه نمیخام صبر کنم پولم زیاد شه بعد پس انداز کنم 

کلی پول با همین طرز فکر از دست دادم ./

دخترم کارت هدیه یه میلیونی داره 

نمیخام ناامید شم و دست بکشم از هدفم

اما اینم بگم هدف تعیین نکردم هنوز میترسم بخوره تو ذوقم😵‍💫

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

سلام دوست گلم صبحت بخیر به قول معصومه جون هیچ پولی رو دست کم نگیر به نظرمن اول خدا رو شکر کن این مقدار پول رو داری چون شکر گذاری باعث میشه پولت زیاد بشه این قانون واقعیه بعدش اول یک ملیون ونیم برای خرج وسیله هات  بزار بعدش باقی مانده رو با پول دختر گلت بده سکه پارسیان تا شما هم پولت پس انداز طلایی بشه