2777
2789
مرسی مستانه جان مثل همیشه عالی راهنمایی کردیدبند اول نوشتید تفریح کم خرج پیدا کنید به این فکر کردم ن ...

عزیزم بعضی وقتها باید خوشحال باشی من ای کاش همسرم مثل همسر شما بود پولی رو که داره به خوشی وسلامتی خرج خودش وشما میکنه من ۱5 سال اول زندگیم بجز یه بخور ونمیر باقیش خرج خانواده همسرم شد ورفت با اینکه هم پدر شوهرم هم مادر شوهرم وبرادر شوهرام جوان بودن ولی اونها بفکر خوشگذرونی بودن وبس من تو نیازمندی وحسرت همه چی بودم والان هم دیگه فایدهای نداره الان دوتا بچه های من رنگ رستوران ندیدن رنگ مسافرت ندیدن لباس خودم حتی خونگی اصلا نمیخرم دیگه پاره وبیریخت میشن لباس بچه هام همینطور هیچوقت روتین پوستی ندارم پول دندانپزشکی ندارم  وخیلی نداشته های دیگه اینا رو نگفتم که بگم فقیزم یا بدبختم یا خدایی نکرده دارم حسادت میکنم نه کلا گفتم که خیلی از رفتار شوهرت ناراحت نباش وتو هم کنارش خوش بگذرون تا جوونی در مورد سویا هم تحقیق کردم کلا مضر هست خصوصا برای مردها البته الان هم خیلی ها مصرف میکنن به هر حال امیدوارم همسرتون اون جوری که دوستداری رفتار کنه بالاخره شما تو بطن زندگیتون هستید ومن فقط شاید از دور بیننده باشم دوست عزیزم

عزیزم بعضی وقتها باید خوشحال باشی من ای کاش همسرم مثل همسر شما بود پولی رو که داره به خوشی وسلامتی خ ...

ممنون از نظرت دوست خوبم 

من از همسرم راضیم خدا رو شکر و خوشحالم برامون خرج می‌کنه اما شخصیت خودم شخصیت استرس زایی یکم سخت برام توی حال زندگی کنم این ماه هم لباس خریدم هم لیزر رفتم هم دندون پزشکی رفتم هم.....به خودم اومدم دیدم تمام پس انداز از دست دادم با اینکه طلا گرون شده بود امیدوار بودم طلا میگیرم که نشد

بازم سرم سلامت همه چیز که پول و طلا نیست هرچی گرفتم نیاز بوده و حقم باید سر خودم کار کنم کمتر غرق اخبار و مزنه طلا و آینده بشم گاهی بیخیال زندگی کردن و داشتن آرامش با هیچی نمیشه خرید.....

امیدوارم شما هرچی دوست دارید به زودی بهش برسید🌱💫

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی دختررررر اینی ک گفتی کپ مادر سدهرم و خانوادسه بخدا اخر کارم عینا میگن همه گنج پیدا کردن و از خ ...

خانواده ائ رو میشناسم که هر چی پول دارن خرج مسافرت وعمل زیبایی وزیبایی دندون وخوشگذرونی کردن بع ورشکسته شدن بقیه رو هم مثل ما بیچاره کردن خانه ی پدری که خانه ای بسیار خاص بود رو بدون رضایت قلبی خواهر وبرادر حراج کردن ماشین رو فروختن وسایل خانه رو فروختن والان در سن بالا نه خانه دارن ونه زندگی هر کی هم وضعش خوب میشد میگفتن دزدی کرده حرف معصومه جون رو باید با طلا نوشت که همه چیز به مدیریت مادر برمیگرده 

ممنون از نظرت دوست خوبم من از همسرم راضیم خدا رو شکر و خوشحالم برامون خرج می‌کنه اما شخصیت خودم شخصی ...

بله واقعا همین درست دوست خوبم از داشته هات لذت ببر وهر لحظه شکر گذار باش خداوند به همه ی ما چیزهای ارزشمندی داده که بعضی وقتها نمیبینیم وبرامون عادی شده همه ی آدمها همینن نه فقط من وشما خدا رو شکر برای هر لحظه شاد باشید

میلی گلد را از گوگل یا مایکت نصب کن ، کد دعوت منو بزن و ثبت نام کن ۵ سوت طلا هدیه میده .فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده 

کد دعوت  milli-uwfg3

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️

نه عزیزم هیچ کار نکردم همسرم با این شرایط فعلی راضی نیست سفت و سحت میگه ماه بعد بگذرونیم بعد حتی آز ...

من با آزمایش متوجه شدم مشکل از هردومون هست 

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری عزیزم دقیقا همینطور عزیزم ❤️ یه چیزی هم میگی بهشون برمیخوره نمی‌ ...

منم معصومه جون. هرچی از خواهرم بگم کم گفتم. ۱۲سال خونه پدر شوهرش. مجانی زندگی کرد دریغ از یک هزار تومنی که پس انداز داشته باشه. که هیچ.  همون اندک طلای خودش ودخترهاش. رو هم فروخته. خورده. به سوپر سر کوچشون. ۹میلیون بدهکاره. همینطور آوردن. خوردن.  تابستونی با پدرشوهرش. دعواشون شد. بعد اینا بهشون برخورد. سیاسی رفته بودن. سوییت. مبله اجاره کرده بودن. شبی ۴۰۰که.مثلا پدرشوهره رو تنبیه کنند. چون بنده خدا خانمش. فوت کرده. تنها تو یه خونه ویلایی. ۳طبقه. زندگی می‌کنه. که به طبقه. خواهر من می‌نشست.   که فقط پول ۳روز اجاره. رو داشت. بعد زنگ. زد به من. که خواهر. اگه میشه کلید خونه. بیرون شهرتون. رو بدین. ما به هفته بریم. اونجا که شوهرم بتونه. یه جایی رو اجاره کنه.  منم دلم فقط به خاطر بچه هاش سوخت. دادم. یه هفته. شد ۵۰ روز. نگم که. تواین ۵۰روز چه بلایی که سر خونه آورده بودن. دوتا میم انگور بزرگ داشتیم. نزدیک. ۱۰۰کیلو انگور داده بود. فقط یه سطل انگور واسه ما آورد. باقیش. رو یکم. خورده بودن. خودشون. بقیه هم. همه خشک شده بود ریخته بود.  بعدی که بهشون گفتم. که دیگه اگه بشه. خونه رو خالی کن. ناراحت شده بود. و اینم بگم. شوهرش اسنپ. کار می‌کنه. روزی.  یک میلیون. کم کمش در آمد. داره.  به من چی گفته باشه. خوبه.    گفت الان که من میخوام بلند شم از خونتون. ۵۰۰هزار تومن. پول ندارم.  بعدشم دست از پا درازتر رفتن خونه خودشون. الان هم یه ماهی میشه. باز دومرتبه زد به سرش که بریم اینجا منظور خونه پدر شوهرش. رفتن یه جا رو گرفتن ۱۰۰میلیون با ماهی ۱۵ اجاره.  اون ۱۰۰میلیون هم. فک نکنین خودش جمع کرده. خدا برکت بده به پدرم که یه خونه بیرون شهر داشت فروخت. به هر کدوم از ما بچه ها ۱۰۰میلیون. داد گفت شیرینی خونه ام باشه. وهم بزنین. به زخم زندگیتون  اینطوری که عزیزم ماهم حرص میخوریم. اینم بگم. الان نزدیک ۶میلیون. فقط به ما خواهر ها بدهکاره یک میلیون از من گرفت پارسال یه هفته ای بده. الان نزدیک یک ساله. منم دیگه قید پولمو زدم. اگه میخواست بده. داده بود   حالا بگی خواهرم کم سن وساله. که ماشاالله  ۳۸سالشه. دوتا دختر داره. یکی ششم یکی سوم ابتدایی. و اینکه. خیر  سرش. مثلاً لیسانس. حسابداری. هم داره.  ولی اصلا حسابدار خوبی نیست 

@رهاگرد‍ عزیزم شما مدتی پیامی نذاشتی امیدوارم سلامت باشید

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی خداروشکر خوبم 😍

سر کارم شلوغم ، باشگاه هم میرم ، بعضی وقتا هم میام خاموش یه دوری میزنم میخونم ...

این چندوقت اخیر خیلی خرید کردم 😁 کلی آنلاین خرید لباس داشتم 

پس انداز هم کماکان هر چند وقت یه بار یه طلای شکسته ای میخرم 

دیگه حرکت اقتصادی ندارم ، منتظرم که آخر سال بشه بریم به امید خدا خونه جدید 😍 یه سری تغییر  تو خونه جدید میخوایم انجام بدیم ، یه سری وسایل هم به امید خدا عوض کنیم مبل و فرش و ... ،خلاصه کلی مخارج در پیش رو هست ، رهن مستاجر هم باید بدیم 

کاملا درسته نشده همسرم بگم بهم پول بده بگه ندارم یا خرج نکن اما شخصیت طوری که استرس و اضطراب آینده ر ...

یکبار خلوت کن با شوهرت بهش بگو می‌ترسی از آینده بگو جایی سرمایه گذاری کردی دلم قرص باشه تا بهت بگه .بعد اگه گفت به هیچ وجه جایی بازگو نکن .بدونه زنش دهنش قرصه .

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری عزیزم دقیقا همینطور عزیزم ❤️ یه چیزی هم میگی بهشون برمیخوره نمی‌ ...

سلام معصومه جون بی‌زحمت درباره مهمونی چند روز پیشت هم برامون بنویس تا ایده بگیریم😍😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
خرید تره بار اینجوری خیلی خوبه ولی من با همسرم میره و جواب نمیده ماکارونی فقط سویا میریزم و خوب میشه ...

سلام عزیزم 

مرسی که برام نوشتی 

نه اتفاقا دلیل تردیدم اینه که چیز خاصی ازشون ندیدم 

بسیار دلشکسته ام از تبعیض گذاشتن ها

وگرنه یه لحظه هم درنگ نمیکردم

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟