2777
2789

با سپاس از همه دوستان بابت نظرات 

ولی پولدار شدن و استفاده از نعمت های دنیایی پرودگار 

تنها در نحوه خرج کردن و پس انداز کردن نیست 

باید از یه طرف پول درآورد از طرف دیگه درست پس اندازش کرد.

پول در آوردن خودش یه اصل اساسی هست

پس لطفاً پیشنهاد های ویژه و ممتاز خودتون رو برای افزایش ورودی بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 40میلیونی گرفتم یه قرض داشتم باید پرداخت میکردم .پنج میلیون و نیم اشتراک خریدم که وام بهم تعلق ب ...

یعنی 40گرفتین نزدی 50 باید پس بدین، از کدوم قسمتش گرفتین چطوری چک دادین؟ مرسی جواب میدین

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام دوستان منم یه گزارش کوتاه بدم از اول مهر تا حالااول اینکه یه خونه تکونی جزئی کردم موادی که لازم ...

کاحه جان سلام

خوبی عزیزم؟

خداروشکر که سفر رفتید و به موقع هم رفتید😍

اگر ازم ناراحت نمیشی❤️ و اگر باعث اذیت شدن شما نمیشه🙏🏻

کاحه جان ۴.۵ هزینه محل  اسکان شده

یکبار هم رستوران رفتید. احتمالا نفری ۳۰۰تومان شده. 

با مدیریت خوبی که شما داشتی و همه چیز از خونه برداشتی، 

(میدونم چقدر این کار دقت می‌خواد)

چجوری هزینه سفر سه روزه شده ۱۳ ؟

مشکلی که من در سفر اخیر داشتم این بود که همسرم دلش غذای بیرون میخواست:) همین یک مقدار هزینه رو برد بالا.

البته که نوش جانش😍 پول زحمت خودشه👌 

تنها مشکل این بود که با حساب و کتاب من نمیخوند خرج کردن ایشون.

سلام خانوما انشاالله ی وام قراره بگیرم نمیدونم طلا بدون اجرت بگیرم یا سکه؟تو خرید سکه چ نکاتی رو مدن ...

هر وقت خواستی سکه بخری از سایت TGjU حباب را چک کن حباب تا ده تومنم خوبه بالاتر بود نخر سکه امامی و بهار ازادی داریم امامی گرون تره حبابش بیشتره ولی تقاضاش بیشتره و نقد شوندگیش بالاتره سکه را تمام بخر ربع سکه بخصوص خیلی حباب داره از جای معتبرم بخر البته چک کردن هولوگرام و اینا یه سری روش ها داره ولی به نظرم از جای معتبر بگیر بخصوص از طلا فروش ها نخر از اونا که فقط سکه می فروشن بخر 

مبارکتون باشه عزیزم،ولی تو شرایط افزایش نوسانی قیمت طلا،خرید طلای دست دوم،شکسته مناسب است.سکه های طل ...

ممنونم از لطف شما عزیزم

این مغازه ای که من میرم نمی‌دونم چطوره که میگه طلای دست دوم کم دارم…

هربار میگم این مقدار پول دارم، میگه سکه پارسیان یا همین یک گرمی رو بردار.

شاید باید مغازه رو تغییر بدم.

با سپاس از همه دوستان بابت نظرات ولی پولدار شدن و استفاده از نعمت های دنیایی پرودگار تنها در نحوه خر ...

بله این هم نکته بسیار مهمیه

به نظرم باید بیشتر روش تاکید کنیم

من به عنوان کسی که مدت زیادی از اونور بوم افتاده بودم و مدام به فکر کسب و کار بودم، الان دارم سعی می‌کنم تعادل رو ایجاد کنم.

هم درآمد و هم پس انداز و مدیریت خرج ها

اگرچه وقتی درآمدزایی انجام میشه، بخش زیادی از زمان ما رو میگیره و تمرکز بر پس انداز کاهش پیدا میکنه.

مورد دیگه اینکه کسی که تو فکر مدیریت خرج باشه، خود به خود به سمت درآمدزایی میره که کمی دستش باز بشه. 

من فکر می‌کنم یادگیری مدیریت هزینه ها، نسبت به ایجاد کسب و کار در اولویت هست. چون حتی اگر کسب و کار پرسودی هم داشته باشیم، اما نتونیم هزینه ها رو مدیریت کنیم، قطعا شکست در انتظار خواهد بود.

در نهایت تعادله که میتونه مارو نجات بده.

سلام دوستای پر انرژی🤩

من همیشه تاپیک رو دنبال میکنم ولی زیاد فعال نیستم

عزیزان ما پارسال یه واحد۷۰متری نوساز خریدیم تا قسطاشو بدیم و نصبیات انجام بدیم تا عید طول کشید

الان مشکل اینجاس که ما میخوایم واحدمون رو با یه واحد صد متری که تو همین ساختمونه عوض کنیم

نصبیات ما کلا سیصد و خورده ای شده 

به فروشنده زنگ زدیم قیمت گذاشت که نصبیات روفقط ۱۸۰حساب کرده

به نظرتون چیکار کنیم چه جوابی بدیم🤔

امشب هم قراره صحبت کنیم از نزدیک

اگه کسی اطلاعی داره خواهش میکنم راهنمایی کنه سرمون کلاه نره چون اگه نتونیم بخریم میترسم بیفتیم عقب

(راستی پول نقد نیست طلا میفروشیم)